TRINKIJERI BLISTA POSLE TROFEJA U KUPU: Neverovatno!

Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu u finalu Kupa Radivoja Koraća, a oduševljenje nisu krili trener Andrea Trinkijeri i kapiten Novica Veličković.

Partizan je nadigrao najvećeg rivala 76:74 poenima Džoka Lendejla sa penala 0,2s pre kraja, a ovo je prvi trofej koji je Trinkijeri osvojio kao trener Partizana.

„Neverovatno! Čestitam mojim igračima. Borili smo se, znate, finala nikada nisu laka za igranje, grešili smo, ali što je najbitnije dobili smo ovu utakmicu“ , rekao je Andrea Trinkijeri.

Na pitanje novinara kakvi su planovi za plej of ABA lige, Trinkijeri je rekao: „Sutra ćemo misliti o ABA ligi, sada ćemo malo da uživamo“.

Kapiten Partizana, Novica Veličković, nije krio oduševljenje.

„Dobro smo igrali, čvrsto, naš timski duh, ova naša energija, timska borba… Nismo pali osim onih par minuta kada je Zvezda uspela da povede, naravno, čestitam Zvezdi na borbi, ali najvažnije je da smo pobedili ovo“ izjavio je Novica Veličković.

„Moraš da očekuješ u ovakvim završnicama da će neki igrači preuzimati odgovornost na sebe i čestitam na tome. Zajedništvo koje vlada kod nas je nešto neverovatno“, dodao je kapiten crno-belih.

B92

Be the first to comment on "TRINKIJERI BLISTA POSLE TROFEJA U KUPU: Neverovatno!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*