ČOVIĆ BESAN POSLE PORAZA: Belošević lukavo potkradao Zvezdu, KSS ne postoji!

covic-nebojsa-kk-crvena-zvezda

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović nazvao je trijumf Partizana u finalu Kupa Koraća “sistemskom krađom”.

Partizan je savladao najvećeg rivala 76:74 u Nišu koševima Džoka Lendejla sa linije za slobodna bacanja 0,2 sekunde pre kraja.

Partizan je savladao najvećeg rivala 76:74 u Nišu koševima Džoka Lendejla sa linije za slobodna bacanja 0,2 sekunde pre kraja.

“Radi se o sistemskoj krađi, vraćamo se u vremena u kojima znamo šta se dešavalo. Mogli ste da vidite, KSS ne postoji! To je skup ljudi koji su zalutali. Pogledajte ložu, da li je sedeo jedan predstavnik Zvezde. “, rekao je Čović, “Od kršenja statuta, samog postavljanja predsednika, njegovog mandata i svih akcija koje preduzimaju, to je bruka i sramota. Večeras će verovatno biti srećni, samo neka nastave. Sad je jasno što lobiraju po Srbiji da bi preuzeli KLS, da bi se nastavile ovakve brutalne krađe. Nije moje da analiziram sastav lože, mislim da država ima puno razloga da se zabavi time”.

PROČITAJTE JOŠ:  PALA ODLUKA: Pomeren večiti derbi!

Sporan momenat meča dogodio se u poslednjoj sekundi kada su arbitri svirale faul Bilija Berona nad Lendejlom u poslednjoj akciji Partizana na 74:74.

“Belošević je tendenciozno i vrlo lukavo potkradao Crvenu zvezdu, na kraju je završio posao. Čist faul u napadu nije sviran. Pre toga, nagradio ih je sa dva bacanja kada je isteklo vreme, nisu preneli loptu, na kraju Obrknežević svira nešto što se u košarci uopšte ne svira. Ako je to svirano, onda je trebalo da bude svirano i ono na Perperogluu. Ali to je Kup Srbije. Jasno ćemo da preispitamo da li u tim akcijama uopšte treba da učestvujemo”.

B92

1 Komentar na "ČOVIĆ BESAN POSLE PORAZA: Belošević lukavo potkradao Zvezdu, KSS ne postoji!"

  1. Nekulturno,seljacki,da neprime medalju…ipak Zeleznik je to!Tako i Hrati nisu izasli na postolje!

Ostavite vaš komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*