ILIEV: Odbili smo 4.000.000 za Gomeša, nismo mogli da ga pustimo!

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev otkrio je da su crno-beli odbili ogromnu ponudu za napadača Rikarda Gomeša.

Celog januara se spekulisalo o odlasku najboljeg strelca iz Humske 1, pričalo se o Saudijskoj Arabiji, ali je momak sa Zelenortskih ostrva ostao u crno-belom dresu.

„Učinili smo sve da zadržimo Rikarda. Poslednja ponuda bila je od četiri miliona, u prethodnih mesec-mesec i po dana stizale su takođe ogromne ponude, ali niže od te. Jednostavno, nismo hteli da započinjemo razgovor. Na kraju je bio ozbiljan ‘napad’, ali smo uspeli da to odbijemo i želimo da Rikardo bude bolji i ubojiti“, rekao je Iliev za TV Arena sport.

Partizan je imao i ponudu iz Turske za Gorana Zakarića.

„Nismo mogli da dozvolimo i njegov odlazak u situaciji u kojoj je već odlazio Marko Janković. S druge strane, što se tiče Rikarda, ljudi će se setiti da sam na početku mandata i u slučaju Leonarda učinio sve da ga zadržim posle šest meseci i uprkos velikim ponudama. I ostao je do leta“.

Prelazni rok u Srbiji traje do 8. februara, pa je realno očekivati nova imena u Humskoj pred natavak sezone (16. februar kod Bačke).

„Ne želimo da ‘silujemo’ sad, kad kao što je poznato nije doveden igrač koga smo našli i koji nam je bio potreban. To je prošlo, a sad bi bilo pogubno da radimo nešto na silu. Prelazni rok je živa stvar, a kako sada stoje stvari mislim da imamo grupu igrača koja može da odgovori zahtevima“, zaključio je Iliev.

B92

Be the first to comment on "ILIEV: Odbili smo 4.000.000 za Gomeša, nismo mogli da ga pustimo!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*