CRNO-BELI SE ODREKLI TALENTOVANOG ŠTOPERA: Bošnjak Partizan zamenio Voždovcem!

Dosadašnji fudbaler Partizana Strahinja Bošnjak potpisao je u petak ugovor na tri i po godine sa Voždovcem. Jedan od najtalentovanijih štopera svoje generacije, 19-godišnji Bošnjak je prvi deo sezone proveo na pozajmici u Zemunu iz Partizana.

– Srećan što sam postao igrač Voždovca, ovo će za mene biti veliki korak u karijeri. Voždovac je poslednjih godina pokazao da je stabilan klub i okruženje u kome mlad igrač može da napreduje. Takođe, u ekipi ima mnogo iskusnih igrača i mogu mnogo da naučim. Jedva čekam odlazak na pripreme sa novim saigračima i početak takmičenja u Superligi. Imperativ je da vratimo Voždovac u gornji deo tabele, jer nam je tamo mesto – rekao je Bošnjak za sajt kluba.

On je dodao da je tokom pauze trenirao, kako bi bio spreman da se priključi punim treninzima u novoj ekipi.

Direktor Voždovca Goran Grkinić rekao je klub dugo pratio Bošnjaka i da je zadovoljan što je mladi defanzivac konačno potpisao ugovor.

– U fokusu nam je da u timu imamo mlade igrače sa reprezentativnim pedigreom, a on će se kao najbolji defanzivni igrač svoje generacije savršeno uklopiti u našu ekipu. Gradimo tim za budućnost i Bošnjakov dolazak je najbolji pokazatelj da smo na dobrom putu – naveo je on.

Bošnjak je prošao omladinsku školu OFK Beograda i Partizana, igrao je za sve mlađe selekcije državnog tima, a debitovao je za mladu reprezentaciju u prijateljskoj utakmici protiv Makedonije.

Fudbaleri Voždovca su prvi deo zimskih priprema obavili u Beogradu, a 27. januara će otputovati na dvonedeljne pripreme u Antaliju, tokom kojih će odigrati četiri prijateljske utakmice.

BETA

Be the first to comment on "CRNO-BELI SE ODREKLI TALENTOVANOG ŠTOPERA: Bošnjak Partizan zamenio Voždovcem!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*