PRAZNI SE KASA CRNO-BELIH: Još jedna kazna za KK Partizan!

partizan-grobari-navijaci-fk-kk

Partizan ponovo kažnjen.

Crno-beli će ostati siromašniji za 10.000 evra zbog izgreds njihovijača u Monaku.

Zamera im se paljenje baklji i ubacivanje mekih i tvrdih predmeta na teren.

Saopštenje Partizana prenosimo u celosti.

– KK Partizan NIS je ponovo kažnjen zbog ponašanja publike na utakmicama u hali „Aleksandar Nikolić“. Ovog puta, Evroliga je klubu izrekla kaznu od 10.000 evra zbog paljenja baklji i ubacivanja tvrdih i mekih predmeta u teren. Na štetu kluba, kako i na iznos koji će Partizan morati da plati, uticala je činjenica da je u pitanju ponovljeni slučaj nepriličnog ponašanja publike.

Ovim putem, KK Partizan NIS još jednom želi da apeluje na svoje navijače da na ovaj način ne čine štetu klubu. Uprkos razumevanju za revolt koji pojedine situacije na terenu izazivaju, više je nego jasno da reakcije koje dovode do kažnjavanja kluba ne vode nikuda. Naprotiv, takve situacije postaju za klub neizdržive. Potpuno bez smisla je situacija u kojoj se klub bori da proda što više sezonskih i dnevnih karata, a da ostvareni prihod zapravo ne završi u klubu!

Ogromne svote novca odlaze u nepovrat umesto da budu uložene u napredak Partizana, stoga klub skreće pažnju svojim navijačima kako je krajnje vreme da svi zajedno iz grešaka nešto naučimo.

Hajde da svoju energiju stavimo u službu Partizana i njegovog povratka u vrh regionalne i evropske košarke. Pokažimo da smo za to zreli!

Prva prilika je već u subotu, kada nam u goste dolazi Mega Bemaks, piše u saopštenju Partizana.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Be the first to comment on "PRAZNI SE KASA CRNO-BELIH: Još jedna kazna za KK Partizan!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*