TAKO SE OSVAJAJU TITULE: Tantalove muke i „ružna“ pobeda Liverpula nad Palasom, Junajted nastavio da melje!

Fudbaleri Liverpula pobedili su Kristal Palas sa 4:3 u 23. kolu Premijer lige.

Prvoplasirana ekipa engleskog šampionata uspela je da dođe do veoma važna tri pobeda putem preokreta.

Palas našeg Luke Milivojevića vodio je sa 1:0 na poluvremenu, a strelac je bio Andros Tauzend.

Liverpul je mnogo ozbiljnije ušao u nastavak i za šest minuta je došao do preokreta. Salah je u 47. minutu doneo izjednačenje klubu sa Enfilda, dok je Firmino u 53. pogodio za preokret.

Kristal Palas nije hteo tako lako da se preda. Na asistenciju Milivojevića, Tomkins je uspeo da u 65. postigne gol i ponovo poravna rezultat. Ovde nije kraj uzbuđenjima.

Mohamed Salah je drugim golom na utakmici vratio prednost na stranu Liverpula i ekipa Jirgena Klopa je do kraja nije ispuštala. Do kraja smo videli još dva gola i crveni karton.

Milner je u 89. minutu isključen, Mane je u 93. povećao na 3:2, dok je Mejer u devedeset i petom postavio konačnih – 4:3. Fantastična utakmica viđena je na Enfildu.

Fudbaleri Mančester junajteda ostvarili su novu pobedu, ovoga puta savladali su Brajton rezultatom 2:1. Nemanja Matić odigrao je svih devedeset minuta, a golove za „crvene đavole“ postigli su Pogba u 27. iz penala i Rašford u 42, dok je jedini strelac za goste bio Gros (72).

U ostalim mečevima Bornmut je savladao Vest Hem, Njukasl je bio bolji od Kardifa, Sautempton od Evertona, dok su Votford i Burnli odigrali bez golova.

B92

Be the first to comment on "TAKO SE OSVAJAJU TITULE: Tantalove muke i „ružna“ pobeda Liverpula nad Palasom, Junajted nastavio da melje!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*