STOJKOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Partizan gazi ko god stigne, Radnički iz Niša je fenomen kome je mesto u Primeri sa Realom i Barsom!

Vladimir Stojković
FOTO: FK Partizan

Vladmir Stojković je još jednom pokazao da nema dlaku na jeziku.

Golman Partizana se u prazničnom intervjuu za Mondo osvrnuo na polusezonu koja je ostala iza nas.

– Partizan je ekipa koja ima jedan poraz u prvenstvu i primila je najmanje golova, a možda bismo u nekoj drugoj ligi primili još manje i sa ovim učinkom verovatno bili prvi. Mislim da čak ni Real Madrid i Barselona ne mogu da spoje šest-sedam utakmica, a da ne izgube bod. Videli ste u Španiji, ali i ostalim ligama, koliko ima iznenađenja. Kod nas su ona nemoguća. Imamo dva tima u Superligi koji ne mogu po 40 utakmica da izgube. Jednostavno, nismo mi toliko slabi koliko su oni jaki. Šta da kažemo o takmičenju gde su se dešavale stvari kao što su neverovatni autogolovi, penali? Mi ne možemo iz naše kože i teško je izboriti se, iskren je Stojković.

Crno-beli posle prvog dela sezone drže treću poziciju na tabeli, dok za prvoplasiranim večitim rivalo zaostaju čak 15 bodova.

– Šta da kažem o ligi u kojoj Partizan ima dosuđen jedan penal u svoju korist za šest meseci, a igra napadački i uglavnom protiv ekipa koje se brane? A protiv nas je dosuđeno četiri-pet. Mnogo nepostojećih penala je dosuđeno i prošle godine. Želim im da protiv Partizana sviraju još sto penala, a ja im obećavam da neće dati nijedan od tih sto. Imam troje dece i opet dolazim u iskušenje da napravim incident sa sudijom. Da, ne daj Bože, krenem… Toliko sam puta imao nekontrolisane reakcije, bio na ivici. U takvim situacijama je Bata (Zoran Mirković prim. aut) uspevao da me obuzda, jer imam veliko poštovanje prema njemu. Bukvalno sam na ivici i toga se plašim. Postaje bolesno. Vidite i sami šta se dešava, da vam ne pričam kakva je situacija. Partizan gazi ko god stigne, od fudbalera protivničkih ekipa, do onih koji odlučuju na terenu, kaže Stojković za portal Mondo.

Stojković je nastavio još žešće da govori u nastavku intervjua.

– Da pitate sve igrače Partizana, ubeđen sam da bi svi rekli da odmah počne nova sezona. Neka se završi ova, da se Zvezda i Radnički dogovore. Ne da se dogovore, već neka Radnički uzme Kup i neka počne sve ispočetka. Nama je svaka utakmica derbi, na krv i nož. Sistematski smo u glavi uništeni, uvuče se strah, povučemo se da branimo vođstvo. Samopouzdanje je poljuljano iz svih razloga koje sam pomenuo. Trošimo se dosta, ulažemo veliki napor i normalno je da se dešavaju takve stvari. Mi ćemo se boriti dokle kod nam bude dozvoljeno da se egal borimo. Ne želim ničije uspehe da umanjim, ali postoji statistika gde je Real sa Nišave bolji od Reala iz Madrida. Šta reći? To je stvarno fenomen. Za njih je španska liga, da igraju sa Realom i Barsom. Zaslužili su to. Preživeli smo Obilić, preživećemo i Radnički, nada se Stojke.

 

1 Comment on "STOJKOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Partizan gazi ko god stigne, Radnički iz Niša je fenomen kome je mesto u Primeri sa Realom i Barsom!"

  1. Sram te bilo, pa ti si najveći krivac primaš golove kao početnik.neznaš dva koraka da napraviš od linije. Idi u penziju i ćuti.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*