RASTANAK: Krstičić i zvanično napustio Crvenu zvezdu!

Vezista Crvene zvezde Nenad Krstičić spakovao je kofere i odlazi iz Ljutice Bogdana posle godinu i po dana u crveno-belom dresu.

On je avgusta 2017. potpisao dvogodišnji ugovor i došao je iz Alavesa. Sada ide put Grčke jer je iskoristio otkupnu klauzulu od pola miliona evra.

Na stolu je imao ponudu za novi ugovor beogradskog kluba sa godišnjom platom identičnom koliko je iznosila i otkupna klauzula.

„Nenad Krstičić je iskoristio izlaznu klauzulu od 500.000 evra i dogovorio sve sa atinskim AEK-om. Pomenutu klazulu je tražio kao obaveznu kada je potpisivao za Zvezdu kao slobodan igrač. Crvena zvezda mu je ponudila novi ugovor na 3,5 godine sa godišnjom platom od 500.000 evra neto i značajnim bonusima. On je od letos imao ponudu AEK i sada je odlučio da je prihvati. Zvezda je iskreno želela da ostane, a Nenadu želi sve najbolje u nastavku karijere“, naveo je klub.

Krstičić je za Zvezdu odigrao 63 utakmice, dao je šest golova i imao četiri asistencije. Sa klubom je igrao Ligu Evrope prošle godine, osvojio je titulu proletos, a jesenas igrao i Ligu šampiona.

B92

 

Be the first to comment on "RASTANAK: Krstičić i zvanično napustio Crvenu zvezdu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*