PEVCI IGRALI TENIS NA GUDISONU: Totenhem sa šest komada brutalno ponizio Everton!

Fudbaleri Totenhema deklasirali su Everton 6:2 (3:1) posle preokreta na Gudison parku u poslednjem meču 18. kola Premijer lige.

Pevci su do velike pobede stigli, iako su prvi primili gol. Domaćin je poveo posle sjajne akcije koju je golom krunisao Tio Volkot u 21. minutu.

Ipak, usledio je brutalan odgovor Totenhema. Do kraja poluvremena Sparsi postižu tri gola i preokreću rezultat.

Prvo je Heong-min Son kaznio katastrofalnu grešku Zume i Pikforda, zatim Dele Ali zakucava odbitak za 2:1, a potom i Hari Kejn koristi odbitak od stative i donosi gostima veliku prednost pred odmor.

Na startu drugog dela, Totenhem nastavlja tamo gde je stao. Eriksen prelepim volej udarcem povisuje rezultat na 4:1.

Everton tri minuta kasnije vraća nadu u borbu za bod. Sigurdson je iskoristio asistenciju Rišarlisona i tako postigao gol protiv svog bivšeg kluba.

Ipak, umesto žešćih naleta Evertona, Totenhem preko Sona i Kejna, koji postižu svoje druge golove, stiže do ubedljivih 6:2 i u potpunosti završava posao na ovom meču. Posle ovih golova, tempo je pao, i do kraja meča nije bilo izglednijih prilika.

Totenhem je upisao treću uzastopnu pobedu i sada ima samo dva boda manje od drugoplasiranog Sitija, a daleko nije ni Liverpul koji ima šest bodova više.

Na Boksing dej, dan posle Božića, Totenhem dočekuje Bornmut, dok će Everton kraj niza od četiri meča bez pobede tražiti kod „davljenika“ Barnlija.

 

Be the first to comment on "PEVCI IGRALI TENIS NA GUDISONU: Totenhem sa šest komada brutalno ponizio Everton!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*