HUMANITARNI DOGAĐAJ KOJI NE SMETE PROPUSTITI: Kolege sa portala Kafanski selektor i prijatelji igraju za decu iz Doma ,,Moša Pijade“!

Došlo je vreme za peti tradicionalni humanitarni turnir u organizaciji naših kolega sa portala Kafanski selektor.

Ova humanitarna manifestacija održaće se u subotu 22. decembra sa početkom u 16 časova u  balonu ,,Brazil“ pored Hale Aleksandar Nikolić (Pionir).

Ovog puta sva prikupljena sredtsva otići će domu za decu „Moše Pijade“.

U balonu „Brazl“ očekuje vas pravi fudbalski i sportski spektakl. Na ovom humanitarnom turniru učešće će  uzeti brojni gosti iz sveta fudbala, poput: novinarske ekipe TV Arena Sport, Škola fudbala Čanković, ŽFK Rad i FK Rad (Tričković, Ilić, Busnić) na čelu sa Jelenom Polić, Jelena Čanković – reprezentativka Srbije u fudbalu, Marko Pršić – Futsal team Slavia Praha, Đorđe Denić – FK Rozenborg, Vladimir Rodić – reprezentativac Crne Gore, Pavle Radunović – FK Baltika iz Rusije, Brana Milošević – FK Dukla Prag, golman i ,,zlatni orlić“ iz Litvanije Stefan Čupić, FK BUSK i mnogi drugi.

Svi oni biće grupisani u nekoliko ekipa koje će se takmičiti u utakmicama u trajanju od po 15 minuta. Parovi su sledeći:

– Dom ,,Moša Pijade“ – Škola fudbala Čanković
– ŽFK Rad – Fudbalerke
-Poznati fudbaleri – FK BUSK
-Kafanski Selektor – TV Arena Sport

Mečeve će suditi Dejan Filipović, bivši fudbalski sudija.

Sve koji žele da da dođu i pomognu deci iz doma „Moša Pijada“ mogu da kao simboličnu ulaznicu ponesu nešto od slatkiša, igračaka ili čega god što će se naći u novogodišnjim paketićima za decu iz doma.

Vidimo se u balonu Brazil u subotu 22. decembra od 16 časova!

Be the first to comment on "HUMANITARNI DOGAĐAJ KOJI NE SMETE PROPUSTITI: Kolege sa portala Kafanski selektor i prijatelji igraju za decu iz Doma ,,Moša Pijade“!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*