ĐOKOVIĆ DOBIO VELIKO POJAČANjE: Amanović ponovo u Novakovom timu!

Najbolji teniser Novak Đoković uveliko se priprema za novu sezonu, a vest je da se u njegov tim vratio fizioterapeut i kum Miljan Amanović.

Na Tviteru se pojavio video klip u kojem su pored Novaka i trener Marjan Vajda, kondicioni trener Gebhard Fil-Grič i Miljan Amanović.

Oni su zagrljeni pevali pesmicu „Srećan Božić“, a to je naravno uslovilo da krene lavina spekulacija oko eventualnog povratka Amanovića u Novakov tim.

Kako nam je ubrzo i zvanično potvrđeno, vest je tačna i Miljan Amanović se zaista vratio u Đokovićev tim, a dogovoreno je da sa njim putuje na neke od turnira. Koje, to će naknadno odlučiti Novak i Miljan.

Poznato je da Amanović ove sezone radio sa Milošem Raonićem i da je sa njim imao dogovor da rade do kraja ove godine.

Kako je sezona završena, tako je istekla i obaveza Amanovića da sarađuje sa kanadskim teniserom, a nije bilo ni zvanične potvrde da će oni zajedno biti i u 2019.

Posle svega, jasno je da za Amanovića nema bolje stvari od povratka u staro, šampionsko društvo koje je proslavilo mnogo zajedničkih uspeha proteklih sezona.

U Miljanovom odsustvu, sa Novakom je protekle sezone kao fizioterapeut sarađivao Ulises Badio, kojeg u pomenutom video snimku nije bilo.

Novaka od 27. do 29. decembra očekuje egzibicioni turnir „Mubadala svetski šampionat“ u Abu Dabiju, gde kreće od polufinala. Njegov prvi protivnik biće bolji iz duela Dominika Tima i Karena Kačanova.

B92

 

Be the first to comment on "ĐOKOVIĆ DOBIO VELIKO POJAČANjE: Amanović ponovo u Novakovom timu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*