MILOJEVIĆ: Idemo da pobedimo PSŽ, za ovo se živi!

FOTO: FK Crvena zvezda

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da njegova ekipa u svaki meč ide da pobedi, pa će tako biti i protiv PSŽ-a.

Zvezda u utorak od 21.00 igra protiv Pari Sen Žermena u poslednjem kolu grupe C Lige šampiona, na stadionu „Rajko Mitić“.

Milojević je rekao da bi svi u Crvenoj zvezdi trebalo da budu zadovoljni na koji način će završiti 2018. godinu.

„Ako smo mogli da biramo kako da završimo 2018, mislim da bi se svi složili i da bi želeli da PSŽ dođe ovde. Ova godina je uspešna za nas, ovo utakmica je za nas veliko zadovoljstvo da igramo protiv fenomenalne ekipe. PSŽ je pravljen da dođe do finala, takođe kao i Napoli i Liverpul. To nam je omogućilo da dosta napredujemo“, izjavio je Milojević.

Trener Zvezde je dodao da je ponosan na navijače, koji su ga izuzetno zadovoljili svojim navijanjem i prisustvom.

„Ponosan sam što će naši navijači imati priliku da pobede. Ako bi se gledalo takmičenje navijača, naši bi već prošli grupu. Ne treba trošiti reči o PSŽ, mi se ne plašimo nikoga i nećemo imati toliki respekt kao u prvom meču. Za ovakve utakmice se živi, ovo je nešto što igrate s emocijama, treba da uživamo. Daćemo sve od sebe, borićemo se do poslednjeg atoma snage. Igrali smo dosta utakmica. Žao mi je što nismo imali navijače na gostovanju. PSŽ igra konstantno pred punim stadionom i biće mi drago da osete atmosferu“, dodao je Milojević.

Crveno-beli imaju šanse da prođu u Ligu Evrope preko trećeg mesta u grupi C, ali im je za to potrebna pobeda nad Parižanima, kao i iznenađenje u Liverpulu, koji igra sa Napolijem.

„Svaku utakmicu idemo da pobedimo. Tražiću od igrača da rade ono što su do sada. Prva utakmica mi se nije svidela, ne zbog rezultata, nego ne volim da vidim takve moje igrače. Daćemo maksimum i neka bude kako bude“, jasan je trener šampiona Srbije.

Milojević nije novinarima dao previše uvida u zdravstveno stanje svojih fudbalera.

„(Situacija je) Mnogo bolja nego pred prethodnu utakmicu. Neki igrači su roviti, neki izlašli iz povrede, videćemo na treningu večeras“, istakao je srpski stručnjak.

U Beograd stiže nekoliko svetskih zvezda, kao što su Nejmar, Mbape, Kavani…

„Jeste Nejmar svetska klasa. Ali mislim da PSŽ jma mnogo pojedinaca. Bilo bi samoubistvo gledaii jednog igraca. Ako pogledate koji roster ima, videćete da treba voditi računa o svakom igraču. Nismo se fokusirali samo na Nejmara“, jasan je Milojević.

Za kraj, Milojević je umeo i da se našali upotrebivši dobro poznatu „foru“.

„Fudbal se igra 90 minuta. Nikad mojim igračima nisam rekao – treba da izdržimo ovoliko ili onoliko. Nisam statističar. Ako želiš pobediti, ne smeš izgubiti“, našalio se Milojević.

Što se tiče aktivne istrage oko nameštanja i „nečasnih radnji“ vezanih za meč ovih ekipa u Parizu, niko iz Zvezde nije hteo da komentariše, već su istakli „da je tema sutrašnji meč“.

B91

 

Be the first to comment on "MILOJEVIĆ: Idemo da pobedimo PSŽ, za ovo se živi!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*