CRNO-BELI PREKINULI NIZ PORAZA: Marinković vodio Partizan do ubedljive pobede u Laktašima!

Košarkaši Partizana pobedili su na gostovanju Igokeu sa 97:84, u desetom kolu ABA lige.

Očekivano gledali smo utakmicu sa puno poena, a na kraju je presudila bolja igra crno-belih u važnim delovima meča.

Posebno raspoložen u dresu Partizana bio je Vanja Marinković koji je meč završio sa čak 28 poena (7/9 iz igre, trojke 6/8).

Ekipa Andree Trinkijerija prekinula je niz od dva poraza zaredom i ostvarila je veoma važan trijumf na gostovanju u Laktašima.

Pored Marinkovića, u pobedničkom sastavu bili su raspoloženi i Džok Lendejl sa 17 poena i devet skokova i Zagorac sa 15.

Kod Igokee je briljirao Adamović sa 19 poena i devet asistencija, Vilijams je postigao 18, Zubčić 14, dok je Sava Lešić ubacio 13 uz osam skokova.

Od starta meča videlo se da će utakmica biti sa velikim brojem poena. Takođe, ono što je pratilo tok meča su oscilacije dva tima. Partizan je stalno bio u vođstvu, međutim Igokea je uvek bila na pristojon zaostatku.

Čim je domaći sastav došao do prilike za vođstvo, tad bi Partizan uspeo da se odlepi i tako se išlo u krug. Kraj treće deonice i početak četvrte su bili krucijalni za ovaj meč jer je tad Partizan preko Vanje Marinkovića uspeo da se distancira, a Igokea nije uspela da se vrati.

B92

Be the first to comment on "CRNO-BELI PREKINULI NIZ PORAZA: Marinković vodio Partizan do ubedljive pobede u Laktašima!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*