MIRKOVIĆ: Promašili ste adresu, nepoštenje ne stanuje u Humskoj!

FOTO: FK Partizan

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković odbacio je bilo kakvu povezanost kluba sa nečasnim radnjama u ubedljivoj pobedi nad vranjanskim Dinamom (6:0) u Superligi Srbije.

Etička komisija Fudbalskog saveza Srbije, po nalogu UEFA, otvorila je istragu zbog sumnje u neregularnost utakmice odigrane u Humskoj proteklog vikenda, koju je obeležio golman gostiju Uroš Đurić komičnim kiksom kod prvog pogotka.

– Poručio bih da nepoštenje ne stanuje u Humskoj. Ako neko hoće da se bavi tim stvarima neka se obrati na drugu adresu – rekao je Mirković na konferenciji za medije u Sportskom centru Teleoptik.

Mirković ističe da u pojedinim sumnjivim mečevima „postoji zid ćutanja i tišine“.

– Izgleda da nikoga više ne zanima famozna utakmica pre dve nedelje (Proleter – Radnički prim. aut). Posle neko pokušava da stavi znak jednakosti, nimalo maštovito. Nemam nameru da se bavim tim stvarima, već sam izgubio fokus.

O narednom rivalu u Superligi Srbije, Mladosti iz Lučana, Mirković je imao samo reči hvale.

– Očekuje nas izuzetno teška utakmica protiv iskusnog i disciplinovanog tima. Mladost je prava takmičarska ekipa i nekoliko godina je u vrhu srpskog fubdala. Znamo ih vrlo dobro, a odlično su i vođeni sa klupe. Dugo su na okupu, što je retkost u srpskom fudbalu – rekao je Mirković.

Mirković će prvi put u sezoni imati sve igrače na raspolaganju, pošto nema povređenih i suspendovanih.

Za teren u Lučanima, trener crno-belih kaže, da će verovatno biti težak za igru.

– Prema informacijama koje imamo nije bilo snega, što je dobra varijanta, ali je pet ili šest stepeni u minusu. Prognoza je da je će sutra biti blago u plusu, ali verovatno je „kaljuga“. Šta da se radi, kako nama, tako i njima.

Utakmica 18. kola Superlige Mladost – Partizan igra se sutra u Lučanima od 15.30.

Tanjug

Be the first to comment on "MIRKOVIĆ: Promašili ste adresu, nepoštenje ne stanuje u Humskoj!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*