IGRA MAČKE I MIŠA NA VEMBLIJU: Razigrani Totenhem razbio Čelsi!

Fudbaleri Totenhema savladali su u velikom londonskom derbiju Čelsi sa 3:1.

Pevci su bili dominantan tim na Vembliju i pružili su zasigurno najbolju partiju ove sezone. Sa druge strane Plavci su bili neprepoznatljivi, te su uz dosta sreće izbegli ogromnu bruku i još ubedljiviji poraz.

Totenhem je poveo već u osmom minutu. Eriksen je sjajni izveo slobodnjak, a Ali je glavom matirao Kepu. Sjajni Englez tako je nastavio teror protiv Čelsija, pošto je prošle sezone postigao dva gola na Stamford Bridžu.

Nastavio je Poketinov tim sa dominacijom, Son je promašio zicer posle sjajne akcije. Ipak, nedugo posle toga, snalažljivi Kejn hvata Kepu na krivoj nozi i postiže pogodak sa skoro 30 metara. Ništa se nije menjalo do kraja poluvremena, Čelsi je zapretio samo dva puta, a pravo je čudo kako Totenhem nije postigao barem još jedan gol. Velike šanse promašivali su Son, Ali i Fojt.

U drugom poluvremenu Čelsi je na startu imao terensku inicijativu, ali je Totenhem ponovo bio opasniji. Utakmica je rešena neverovatnim solo prodorom Sona, koji je propisno obrukao Žoržinja, i kasnije bez problema savladao Kepu za 3:0.

Totenhem je u narednih 20-ak minuta propustio još nekoliko neverovatnih šansi, a najveće su imali Kejn i Ali. Rezervista Žiru je u završnici utakmice jedino uspeo da ublaži poraz Čelsija.

Ovom pobedom Totenhem je pretekao Čelsi na tabeli i trenutno se nalazi na trećem mestu. Plavcima je ovo bio prvi poraz u Premijer ligi ove sezone, pa će sledeće kolo dočekati na četvrtoj poziciji.

Be the first to comment on "IGRA MAČKE I MIŠA NA VEMBLIJU: Razigrani Totenhem razbio Čelsi!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*