GAĆINOVIĆ: Istina je da sam neprimereno reagovao, daj Bože da sam ja najveći problem u reprezentaciji!

Mijat Gaćinović priznao je da je neprimereno reagovao na odluku selektora Srbije Mladena Krstajića da ga zameni na poluvremenu utakmice sa Litvanijom.

Kako je preneo Sportski žurnal, Gaćinović je vređao Krstajića što ga je zamenio u svlačionici i u igru uveo Aleksandra Prijovića, koji je posle 0:0 u prvih 45 minuta, postigao gol i asistirao u pobedi „Orlova“ 4:1 u utorak.

„Istina je da sam neprimereno reagovao na poluvremenu na utakmici protiv Litvanije. Nije istina da sam bilo koga gađao ili mu se unosio u lice, kao što su preneli pojedini portali. Ne opravdavam svoje ponašanje, znam da sam pogrešio. Nisam dao sebi za pravo tako da reagujem zato što sam osvojio nešto u karijeri, već zato što su mi smetale neke stvari, koje sam skupljao u sebi od ranije“, objasnio je Gaćinović.

Gaćinović je postigao dva gola na 11 nastupa za Srbiju, a letos ga Krstajić nije uvrstio u tim koji je nastupio na Svetskom prvenstvu u Rusiji, iako je bio standardni član reprezentacije tokom kvalifikacija, na čemu je on i zamenio selektoru.

„Uvek sam pričao istinu, i mislim da ljudi treba da je znaju. Nekim ljudima je u interesu da se krivica prebaci na neke od igrača. Daj Bože da sam ja najveći problem u reprezentaciji. Kada pojedini novinari imaju tako pouzdane izvore, nadam se da će onda objaviti sve što se dešavalo. U dresu reprezentacije Srbije sam uvek igrao srcem i davao sve od sebe, ponekad uspešno, nekad manje uspešno. I tako će biti uvek kada mi se ukaže prilika. A vreme će da pokaže ko je kakav“, dodao je fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta.

B92

Be the first to comment on "GAĆINOVIĆ: Istina je da sam neprimereno reagovao, daj Bože da sam ja najveći problem u reprezentaciji!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*