SRAMOTNI POTEZI HRVATA: Lovren namerno udario Ramosa, a posle utakmice žestoko vređao Špance!

Fudbaler Hrvatske Dejan Lovren proslavio je pobedu svoje reprezentacije nad Španijom, ali je i prozvao Špance i nastavio prepucavanje sa Serhiom Ramosom.

Hrvatska je posle teškog poraza u Elčeu od Španije (6:0) u Ligi nacija uspela na Maksimiru u četvrtak da se revanšira i sa golom Jedvaja u nadoknadi pobedi sa 3:2.

Lovren je posle meča rekao novinarima da mu je zasmetala bahatost igrača „Furije“.

„Zasmetala mi je bahatost Španaca. Mi smo izgubili 6:0 u Elčeu, ali smo ih svejedno pozdravili. A oni su se posle poslednjeg zvižduka, pokupili bez pozdrava. Stao je samo Morata. Igrao sam mnogo velikih utakmica, ali da neko ovako malo poštovanja pokaže prema protivniku, to još nisam doživeo. Zato mi je još i draže što smo pobedili. Mi smo svetski vicešampioni i sada su to i Španci shvatili“, rekao je Lovren.

Putem društvenih mreža rekao za igrače „furije“ da su pi**e, i poručio – neka sada na konferencijama da pričaju o pobedi.

„Drago mi je, laktom ga ubio. Ubio sam ga. Haha 3:2, pa ti pričaj majstore na konferenciji, majstore. To su p**ke obične. Samo ovo vredi, ova tu strana (pokazujući na grb Hrvatske), ovo tu se gasi (grb Španije)… Sada još Englesku da pobedimo. Gazimo, gazimo…“, rekao je Lovren na društvenim mrežama.

On se prethodno osvrnuo i na pitanje nacionalnog stadiona, koje kao i igrače Srbije, muči i Hrvate.

„Vratila su mi se neka lepa sećanja. A mislim da je vreme da nam sagrade neki lepši stadion. Ako ne, onda neka uzmu lopate u ruke i iskopaju sebi nešto drugo“, rekao je Lovren.

Kada je reč o stadionu, njegovo mišljenje deli i predsednik Fudbalskog saveza Hrvatske (HNS) Davor Šuker.

„Dobro bi nam došao makar neki stadiončić od 25.000 mesta sa krovom, valjda smo ga zaslužili“, kazao je posle velike pobede Šuker.

B92

Be the first to comment on "SRAMOTNI POTEZI HRVATA: Lovren namerno udario Ramosa, a posle utakmice žestoko vređao Špance!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*