UEFA POSLALA IZVEŠTAJ FSS: Istražuje se utakmica Proleter Radnički!

Kabel ponovo odigrao sumnjiv meč

Posle izveštaja koji je poslala UEFA, Etička komisija Fudbalskog saveza Srbije pokrenula je istragu povodom dešavanja na meču Proletera i Radničkog iz Niša.

Evropska fudbalska unija dostavila je izveštaj FFSS i na osnovu toga Etička komisija pokrenula je postupak i istragu zbog kontroverznih dešavanja u Novom Sadu.

Fudbaleri Radničkog su kao gosti savladali Proleter sa 2:1, iako su gubili na poluvremenu, a do preokreta su stigli u samo dva minuta igre u nastavku.

Strelac gola za domaći tim po užasnom terenu „Karađorđa“ bio je Čović (14), izjednačio je Haskić iz penala u 68, da bi već u sledećem napadu Zarija Lambulić postigao autogol.

Urpavo će taj pogodak biti jedan od predmeta istrage jer je bio vrlo sumnjiv.

Drugi put zaredom trener Nenad Lalatović nije bio na klubi Nišlija koje su, takođe u drugom uzastopnom meču stizale do brzog preokreta.

Radnički je u Novi Sad doputovao bez nekoliko važnih igrača (Pankova, Crnomarkovića, Saše Stojanovića, Drinčića, Babića, Grbića), ali je uspeo da preokrene i ostane na drugoj poziciji na tabeli.

Tim povodom oglasili su se i iz Partizana koji je iza Radničkog na tabeli, a trener Bata Mirković je istakao da su svi mogli da vide o čemu je reč.

B92

Be the first to comment on "UEFA POSLALA IZVEŠTAJ FSS: Istražuje se utakmica Proleter Radnički!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*