TRINKIJERI: Počeli smo utakmicu kao pijani, sa Novicom imam dogovor!

Trener Partizana Andrea Trinkijeri nije bio u potpunosti zadovoljan posle pobede protiv Cibone.

– I mi mislimo da ovako odigramo protiv Zvezde i Budućnosti? Jesmo mladi, ali moramo da naučimo da ne može ovako da se započne meč (8:23). Tri dana pričam o tome, a počeli smo kao da smo pijani. Možda je malo prerano biti pijan u sedam sati – našalio se Italijan i dodao da je oduševljen atmosferom na tribinama.

Jasno je da će biti dosta oscilacija.

– Moramo brzo da shvatimo ša je ozbiljna profesionalna košarka, trebaće nam vreme. Moje igrače boli glava posle pet minuta kad moraju da shvate šta treba da rade. Pobeda je bitna, ali postoji način na koji ekipa mora da izađe na teren. Moramo da igramo bolju košarku na obe strane terena. Oscilacija će biti tokom cele sezone, pravićemo mnogo grešaka, da ne pričam o 20 izgubljenih lopti večeras. Mi smo na Balkanu, ne na Bahamima. Imam zahteve i mene plaćaju da igrači budu bolji.

Na pitanje zašto nisu igrali Braun i Veličković kaže:

– Braun nije igrao odlukom trenera, dok sa Novicom imam dogovor. Rekao sam mu da proba da se vrati u najbolju fizičku formu. U košarci moraš da skačeš i da trčiš. Nedostaje nam veteran, zadovoljan sam njegovim treninzima i kako kao kapiten pomaže. Videćemo, ako budemo imali sreće da se vrati u formu da igra – zaključio je Trinkijeri.

Novosti

Be the first to comment on "TRINKIJERI: Počeli smo utakmicu kao pijani, sa Novicom imam dogovor!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*