CRNO-BELA RUTINA: Partizan bez problema savladao Radnik u Humskoj!

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizan pobedili su Radnik sa 2:0 u 16. kolu Superlige Srbije.

Izabranici Zorana Mirkovića zabeležili su drugu pobedu zaredom u domaćem takmičenju čime se pokazali da polako ulaze u sve bolju formu.

Partizan se ovom pobedom revanširao Radniku za jedini poraz u Superligi, koji im je ekipa iz Surdulice nanela krajem avgusta ove godine.

Vicešampion Srbije zabeležio je devetu pobedu u šampionatu i posle šesnaest odigranih utakmica imaju 33 boda, četiri manje od Radničkog i deset od Crvene zvezde.

Crno-beli igrali su bolje u prvom poluvremenu, ali opet nisu uspevali da probiju odbranu Radnika. U prvih pola sata igre viđena je samo jedna prilika za domaći sastav, međutim kako se prvi period igre približavao kraju tako je Partizan pojačavao tempo.

Domaći su uspeli da slome otpor gostiju u 42. minutu. Viđena je lepa akcija, Nikolić je proigrao Jankovića, a ovaj Gomeša koji je lako savladao Vasiljevića. Na pauzu se otišlo se minimalnom prednošću crno-belih.

Na startu drugog poluvremena Partizan je propustio dve velike šanse. Prvo je u 48. minutu Nikolić promašio prazan gol sa tri metra, a onda je pet minuta kasnije strelac prvog pogotka promašio stopostotnu šansu.

Izašao je Rikardo sam ispred Vasiljevića, nije loše ni šutirao, ali je golman Radnika sjajno odbranio njegov pokušaj i sprečio Partizan da udvostruči prednost. Do kraja meča crno-beli su promašili još nekoliko prilika, međutim Ivanović nije u 89, čime je postavio konačnih 2:0.

B92

 

Be the first to comment on "CRNO-BELA RUTINA: Partizan bez problema savladao Radnik u Humskoj!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*