KLOP: Doživeli smo snažan udarac, ali prestanite da poredite Zvezdu sa Mariborom!

Menadžer Liverpula Jirgen Klop reagovao je na mnogobrijne kritike britanske javnosti posle poraza od Crvene zvezde u Ligi šampiona i priznao da mu je teško pao rezultat iz Beograda, ali obrazložio da njegov tim ne može da pobeđuje kao Mančester Siti.

Nemac se, pred meč sa Fulamom menadžera Slaviše Jokanovića i srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića, još jednom osvrnuo na utakmicu sa crveno-belima.

– Doživeli smo snažan udarac i nismo ga očekivali. Niko nije očekivao takav rezultat i igru, ali dešava se. Bili smo loši i niko to neće da ospori, ali niko ne može da kaže da je Crvena zvezda kao prošlosezonski Maribor (pobedili ih 7:0 i 3:0 prim. aut). Prestanite da poredite ta dva kluba – obratio se novinarima Klop.

Dve nedelje ranije Liverpul je prvaka Srbije savladao 4:0 na Enfildu, ali Klop ističe da je meč na stadionu „Rajko Mitić“ potpuno druga priča.

– Jaka je konkurencija u svim takmičenjima, ali nemamo problem sa tim. Ne možemo da pričamo stalno o prošloj sezoni… Želimo da pobedimo svaku utakmicu, a kada to uradimo neki očekuju izvinjenje jer ne radimo to kao Mančester siti. Postoji mesta za napredak i nema razloga za negativnosti.

Klop je uveren da će „crveni“ protiv Fulama pokazati reakciju zbog slabog izdanja u Beogradu.

– Imali smo samo dve loše večeri u sezoni, protiv Napolija i Crvene zvezde. Pored toga, bili smo veoma dobri – poručio je Klop.

Tanjug

Be the first to comment on "KLOP: Doživeli smo snažan udarac, ali prestanite da poredite Zvezdu sa Mariborom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*