ŠĆEPANOVIĆ: Trinkijeri je ozbiljan trener, od Partizana će svi ponovo zazirati!

Nekada košarkaš, sada u ulozi trenera u Partizanu. Vlado Šćepanović će u tandemu sa Andreom Trinkijerijem pokušati da vrati crno-bele na staze slave.

Crnogorski košarkaš je rado prihvatio ponudu italijanskog stručnjaka da mu bude pomoćnik u Partizanu i kaže da očekuje dugu i uspešnu saradnju.

Trinkijeri i Šćepanović ne rade prvi put zajedno. Ranije su šest meseci proveli na klupi Bamberga, tako da će im to znatno olakšati rad u Partizanu.

“Kada je Partizan pre sedam ili osam dana kontaktirao Andreu, on me je pitao da li bih voleo da radim sa njim. Pošto je to bila i želja Partizana, sve se brzo završilo. Sve se poklopilo za mene, prvo poziv od Andree, a onda i Partizana. Hteo sam i dalje da nastavim da radim sa Trinkjerijem, jer je vrhunski trener, a poklopilo se da radimo zajedno u klubu u kojem sam u dva navrata imao uspešne godine, rezultatski i u svakom pogledu. I danas u tom klubu osećam neverovatno poštovanje”, izjavio je Šćepanović u intervju za “Vijesti”.

PROČITAJTE JOŠ:  PALA ODLUKA: Pomeren večiti derbi!

Trinkijeri je pre dolaska u Beograd konsultovao Šćepanovića.

“Znao je da sam igrao u Partizanu, da sam u dobrim odnosima sa njima, da klub poštuje to što sam uradio u prošlosti kao igrač. Približio sam mu kakav je Partizan klub, sve oko njega, kakve su ambicije kluba uvek bile. Mi smo, stvarno, imali više od pola godine izvanredne saradnje u Bambergu. Nažalost, nije rezultatski bilo ispraćeno kako smo očekivali, zbog kvaliteta ekipe i drugih stvari. Prezadovoljan sam kakav smo odnos izgradili, privatni i košarkaški”, iskren je Šćepanović.

On je uveren da će Trinkijeri sa Partizanom napraviti veliki uspeh.

“On je mnogo ozbiljan trener, nije došao u Partizan na pola godine, da samo u tom periodu pokuša da napravi neki rezultat. Sezona je krenula kako je krenula, ima tu dosta problema, nedostaje, možda, i nekih igrača, ali uprava kluba kada je zvala njega znači da gleda u budućnost, da ima mnogo ozbiljniji projekat. Potpisom na tri godine je svima jasno da je to dugoročan projekat. Partizan je veliki klub, i ambicije su uvijek velike. Ali, ništa ne može preko noći, moramo polako da se vraćamo na pravi put, za šta treba vremena. Međutim, Partizan će opet biti ekipa od koje će svi zazirati, nikome sigurno neće biti lako igrati protiv nas već ove godine. A tim će, svakako, biti u igri za neki dobar rezultat, to je neminovno”, zaključio je nekadašnji košarkaš Partizana.

PROČITAJTE JOŠ:  PALA ODLUKA: Pomeren večiti derbi!

B92

 

Komentari na "ŠĆEPANOVIĆ: Trinkijeri je ozbiljan trener, od Partizana će svi ponovo zazirati!"

Ostavite vaš komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*