LUKA SKINUO DžAKI OSMEH SA LICA: Milivojević sa dva gola doneo Palasu bod protiv Arsenala!

Fudbaleri Kristal Palasa su dobrim izvođenjem jedanaesteraca Luke Milivojevića odoleli Arsenalu u desetom kolu Premijer lige.

Kristal Palas je sa Arsenalom remizirao rezultatom 2:2 na Selhurst Parku.

Fudbaleri domaće ekipe su poveli u nadoknadi prvog poluvremena prvim golom na meču Luke Milivojević sa bele tačke.

Arsenal se „probudio“ u nastavku igre i došao do brzog preokreta.

Švajcarski reprezentativac Granit Džaka je bio precizan u 51. minutu, a gabonski napadač Pjer-Emerik Obamejang je potvrdio sjajnu formu i došao do novog gola samo pet minuta kasnije.

Ipak, Kristal Palas se nije predavao i nastavio sa napadima i došao do boda u 83. minutu.

Tada je Vilfrid Zaha probio po desnom boku, igrao jedan na jedan sa Džakom, koji je naseo na njegove finte, a onda nespretno reagovao i oborio ga u kaznenom prostoru.

Loptu je na belu tačku još jedanput stavio Milivojević i, iako ga je Leno pročitao, šutirao dovoljno dobro da bi ponovo postigao gol.

Luka je u prošlom kolu promašio penal, ali je već u narednoj utakmici uspeo da skine kritičare sa vrata i upiše se u listu strelaca dva puta.

U drugom meču odigranom u terminu od 14.30 Čelsi je bio ubedljiv na gostovanju Barnliju sa 3:0.

Izabranici Mauricija Sarija su bili oslabljeni za najboljeg igrača Edena Azara, ali ih to nije sprečilo da dođu do nova tri boda i, barem za sada, prestignu Siti na tabeli.

Morata je doveo „plavce“ u vođstvo u 22. minutu kada je iskoristio dodavanje Rosa Barklija, a upravo je Englez bio strelac drugog gola.

Barkli je nesumnjivo bio igrač utakmice, a to je i potvrdio novom asistencijom Vilijanu u 62. minutu. U nadoknadi vremena, da stvar bude gora po Barnli, pogodio je i Roftus-Čik i postavio konačan rezultat.

B92

Be the first to comment on "LUKA SKINUO DžAKI OSMEH SA LICA: Milivojević sa dva gola doneo Palasu bod protiv Arsenala!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*