NIKOLIĆ: Naravno da želim gol protiv Spartaka, ali ga neću proslaviti!

Nemanja Nikolić
FOTO: FK Partizan

Fudbaler Partizana Nemanja Nikolić rekao je da bi voleo da postigne gol protiv Spartaka, ali da ga sigurno neće proslaviti iz poštovanja prema bivšem klubu.

– Verovatno ste i sami primetili da nemam običaj da proslavljam golove nešto posebno, ali sigurno se ne bih radovao iz poštovanja prema bivšem klubu. Ali, svakako želim da postignem gol, jer je to u opisu moje pozicije na terenu – rekao je Nikolić za sajt Partizana.

Nikolić je letos došao u Partizan upravo iz Spartaka.

– Gostovaćemo ekipi iz koje sam došao u Partizan i koja mi je dala jednu lepu odskočnu dasku u karijeri na čemu sam im zahvalan. Spartak je omogućio, ne samo meni već i drugim igračima da rastu i napreduju, pa se samim tim i njihovim odlaskom u druge klubove ekipa mnogo izmenila od one koju sam poznavao. Nisam ispratio sve njihove mečeve, ali rezultati koji ih sada prate ne smeju da nas zavaraju i opuste, jer mislim da je ekipa Spartaka trenutno pala posle težeg kalendara usled kvalifikacija za Ligu Evrope – kazao je Nikolić.

Po njegovim rečima, Spartak krasi timski duh i to je ekipa koja može bilo kome da bude neugodna. Dodao je da ga za Suboticu vežu prelepe uspomene.

Nikolić je u crno-beli tim došao kao najbolji strelac Spartaka, a rekao je da je u Partizanu sve mnogo teže jer se traži kontinuitet.

Partizan će igrati kao gost protiv Spartaka iz Subotice u nedelju od 13.00 na stadionu u Kuli, u 12. kolu Super lige Srbije

BETA

Be the first to comment on "NIKOLIĆ: Naravno da želim gol protiv Spartaka, ali ga neću proslaviti!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*