PRIJOVIĆ: Slažem se sjajno sa Mitrom, ali nisam Koperfild da postignem gol za dva minuta!

Napadač PAOK-a Aleksandar Prijović je uoči derbija sa Arisom u razgovoru sa grčkim novinarima pričao i o reprezentaciji Srbije i selektoru Mladenu Krstajiću.

Prijović u poslednje sve sezone igra u odličnoj formi, bio je u proteklom prvenstvu prvi strelac Superlige Grčke, a i sada je veliki adut ekipe iz Soluna.

Njegovim golom u poslednjem meču kvalifikacija za Mundijal u Rusiji, „orlovi“ su izvadili vizu za završni turnir, ali je na meču Lige nacija sa Rumunijom sedeo na klupi.

Utisak je da bi u tandemu sa Aleksandrom Mitrovićem mogao da predstavlja veliku snagu „orlova“ u manevru, ali ističe da je neophodno da dobije veću minutažu kako bi došao do punog izražaja. Tako je indirektno „pecnuo“ i Mladena Krstajića, kako bi mu ubuduće davao više prilike da igra.

„Mitrović i ja se sjajno slažemo kada smo zajedno na terenu. U tandemu možemo da uradimo velike stvari. Ali nisam Koperild da postignem gol za dva minuta na terenu. Kada bih dobio više minuta, možda bih i mogao da budem Koperfild i da menjam rezultat. Naravno da mi je čast što sam deo reprezentacije i uvek ću se odazivati. Selektor je taj koji odlučuje o minutaži, a ja ću uvek biti spreman da iskoristim ukazanu šansu“, rekao je golgeter solunskog tima.

PAOK u ovoj sezoni ima velike ambicije. Odlično su krenuli, prvi su posle šest kola prvenstva sa stopostotnim učinkom i plan je da konačno osvoje titulu prvaka.

„Gladan sam golova i u svakoj utakmici želim da pobedim sa 5:0 i da postignem što više golova. Želim da nas se svi plaše i da im ne pada na pamet da traže bodove na Tumbi, već da gledaju kako da prime što manje golova. Pokazali smo da možemo da pobedimo svakoga. Pobedili smo Olimpijakos i AEK koji su učesnici Lige šampiona. Za nas je svaki meč kao finale. Moramo da igramo i u gostima kao kod kuće. To je jedini ispravan pristup. Imamo kvalitet i zašto da ne pobedimo svih 30 mečevea u prvenstvu kad već možemo“, zaključio je Prijović.

B92

Be the first to comment on "PRIJOVIĆ: Slažem se sjajno sa Mitrom, ali nisam Koperfild da postignem gol za dva minuta!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*