CRNO-BELI BEZ IZNENAĐENjA: Partizan poražen u Valensiji!

FOTO: KK Partizan

Košarkaši Partizana doživeli su drugi poraz u Evrokupu, Valensija je slavila 79:71 na svom parketu u trećem kolu Grupe C.

Crno-beli su dobro parirali domaćinu u prvom poluvremenu, štaviše, kontrolisali su ritam meča do samog finiša, kada Valensija koristi niz promašaja Partizana i preokreće na 43:40

Usledio je ključni treći period u kojem Partizan nije više imao rešenje za agresivnu odbranu Španaca, koji su se u međuvremenu i raspucali pa serijom 10:0 stižu do prve dvocifrene razlike 55:44.

Partizan u poslednjem periodu uspeva da se primakne na šest poena zaostka, ali propušta nekoliko prilika da posle dobre odbrane uhvati potpuni priključak, pa Tomas i Van Rosom koševima u poslednjem minutu stavljaju tačku na meč.

Valensija je zadržala maksimalan učinak u grupi, te pobedila deveti put u nizu u grupnoj fazi Evrokupa, a dobila je 20. od poslednja 21 meča.

Najefikasniji u domaćem timu bio je Vil Tomas sa 17 poena (4/6 dva, 2/3 tri), a pratili su ga Majk Tobi sa 15 poena i pet skokova, te Luj abiri sa 12 poena.

Crno-bele je u izostanku najboljeg igrača Radeta Zagorca nosio Markus Pejdž sa 14 poena uz tri asistencije, a dvocifren učinak imali su još Aleksej Nikolić sa 12, te Aleksandar Aranitović sa deset poena.

B92

Be the first to comment on "CRNO-BELI BEZ IZNENAĐENjA: Partizan poražen u Valensiji!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*