KRSTAJIĆ U KLINČU SA NOVINARIMA: Ja sam taj koji donosi odluke, vama ni Bog ne može da ugodi!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je da ne može da bude zadovoljan bodom protiv Rumunije u četvrtom kolu Lige nacija C.

„Ponovo smo pokazali da smo ekipa u stvaranju, da imamo karakter, želju i htenje da ispunimo što smo zacrtali. Dominirali smo, promašili penal i igračima mogu da zahvalim i čestitam od srca. Možemo da budemo nezadovoljni na kraju zato što smo uzeli samo četiri boda“, rekao je Krstajić novinarima posle utakmice u Bukureštu.

Srbija je danas odigrala nerešeno bez golova sa Rumunijom u Ligi nacija, iako je imala penal i igrača više od 44. minuta.

Upitan zašto Aleksandar Prijović nije ulazio u igru, Krstajić je rekao da je to odluka koju je on doneo.

„Držali smo kontrolu 90 minuta. Ulaskom Sergeja (Milinković Savić) imali smo dobar skok i mogli da se uparimo sa (Aleksandrom) Mitrovićem. Ovo su takmičarske utakmice, imamo još dve utakmice kod kuće“, kazao je Krstajić.

On je zatim kritikovao novinare.

„Na Svetskom prvenstvu smo rizikovali, stavili ste me na margine, kako nemam pojma o fudbalu. Ne može vam Bog više ugoditi. To su odluke koje sam ja doneo i tako će biti ubuduće“, dodao je.

Selektor je istakao da ne može da zameri Dušanu Tadiću na promašenom penalu, uz reči da je to „sastavni deo igre, da se dešavalo i da će se dešavati“.

BETA

Be the first to comment on "KRSTAJIĆ U KLINČU SA NOVINARIMA: Ja sam taj koji donosi odluke, vama ni Bog ne može da ugodi!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*