ČOVIĆ: Janković može da pređe u Partizan, ali prvo da novac legne na račun!

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je da nema problema ukoliko Stefan Janković bude prešao u Partizan.

Čović se u gostovanju na televiziji “Pink 3” dotakao “slučaja Janković” koji će izvesno završiti među “crno-belima”.

Međutim, pre toga se očekuje da potpiše za špansku Fuenlabradu posle svađe sa Zvezdom, bude u protokolu za jednu utakmicu i onda raskine ugovor.

“Nemamo problem da neko pređe u crno-beli tabor. Obeštećenje je 200.000 evra. Možda i na rate. On nije slobodan igrač i to ćemo da branimo do najviših međunarodnih instanci. Ponosni smo što je igrao za nas, verujem da je i on ponosan. Može gde hoće, samo neka novac legne na račun”, rekao je Čović na televiziji “Pink 3”.

PROČITAJTE JOŠ:  CRNO-BELI BEZ IZNENAĐENjA: Partizan poražen u Valensiji!

On se potom osvrnuo na finansije kluba.

“Bruto budžet je 3.5 miliona evra. Drugi ne izlaze sa svojim ciframa. Ne možemo da očekujemo nerealne stvari. Perperoglu košta između 250 i 300 hiljada evra”.

“Crveno-beli” su odlično startovali u novoj sezoni, a kruna su dva ubedljiva trijumfa nad Budućnosti.

“Mi smo naučili lekciju u aprilu prošle godine. Crvena zvezda je vesnik svega novog što se događa u Srbiji, tada smo doneli zaključak da ćemo se baviti samo sportom, a ne politikom. I sada smo se na utakmici bavili samo sportom”.

Mnogo komplimenata Čović je uputio na račun novog trenera Milana Tomića.

“Želeli smo ga i prošle godine. Iskusan je u svim segmentima. U Olimpijakosu je bio igrač, tim menadžer, sportski direktor, pomoćni trener, pa i trener prvog tima. Polako, idemo iz meča u meč. Verujem da je prostor za napredak veliki 40, možda 50 odsto. Ali i drugi će napredovati”, zaključio je Čović.

PROČITAJTE JOŠ:  CRNO-BELI BEZ IZNENAĐENjA: Partizan poražen u Valensiji!

B92

Komentari na "ČOVIĆ: Janković može da pređe u Partizan, ali prvo da novac legne na račun!"

Ostavite vaš komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*