VUČIĆ: Navijačima PSŽ teško palo što se na svom stadionu nisu čuli, pa su motkama iskalili bes na Zvezdinim fanovima!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Srbija tražiti od Francuske imena svih „bandita i huligana“ koji su učestvovali u napadu na navijače fudbalskog kluba Crvene Zvezde posle utakmice u Parizu.

Vučić je novinarima u hotelu Hilton rekao da Srbija traži od Francuske imena svih koji su učestvovali u tuči navijača posle utakmice Crvene zvezde i Pari Sen Žermena, 3. oktobra.

„Valjda im je teško palo što ih na njihovom stadionu nisu primetili i što se nisu čuli, pa su valjda rešili da motkama iskale bes na Zvezdinim navijačima“, rekao je Vučić novinarima.

On je dodao da će će Srbija sarađivati sa Francuskom, kao i što su sarađivali i u napadu na francuskog navijača Brisa Tatona.

„Tražićemo sva imena bandita i huligana koji su motkama napadali navijače Crvene Zvezde, a tražićemo da vidimo i kako su i na koji način kažnjeni“, rekao je Vučić i dodao da „ukoliko se neki od tih kriminalaca sa fantomkama i motkama pojavi ovde, razume se da ćemo nastaviti dalju saradnju sa francuskim službama“.

BETA

Be the first to comment on "VUČIĆ: Navijačima PSŽ teško palo što se na svom stadionu nisu čuli, pa su motkama iskalili bes na Zvezdinim fanovima!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*