SKANDAL NA ČAIRU: Navijači Radničkog napali ložu u kojoj su se nalazili čelnici Partizana! (VIDEO)

Na Čairu smo gledali sjajan derbi i podelu bodova između Radničkog i Partizana.

Oba tima prikazala su sjajan i borben fudbal, a što je najvažnije sve je bilo u granicama fer-pleja.

Ipak, ni ova utakmica nije mogla da prođe bez incidenta na tribinama. Navijači Radničkog napali su ložu u kojoj su se nalazili najviši funkcioneri Partizana.

Osim uobičajenih psovki i povika, ka upravi crno-belih leteli su i predmeti od strane besnih pristalica domaćina, a to sve je uhvatila kamera TV Partizan.

– Namerno postavljeni ekstremni navijači Radničkog ispod lože delegacije FK Partizan, vređali su celu utakmicu, pljuvali i napadali ljude u loži FK Partizan, nezadovoljni što je za Radnički izmišljen samo jedan penal, a navikli su na najmanje dva po utakmici. Ovo je deo divljanja snimljen iz lože, koji je trajao više od pet minuta, nakon što je došlo do svađe sa jednim od ljudi iz lože Partizana, koga su vređali celu utakmicu, stoji u opisu videa koji je objavio TV Partizan.

Pogledajte kako je to izgledalo.

https://www.instagram.com/p/BoXJeLEhzdg/?taken-by=sportextrasrb

2 Comments on "SKANDAL NA ČAIRU: Navijači Radničkog napali ložu u kojoj su se nalazili čelnici Partizana! (VIDEO)"

  1. a ko je ovaj hrabri navijac sto ovako psuje hrabar brate svaka cast da li smradu smeo da stanes ispred toga koga psujes kad bi ga sreo seljacino

  2. I sada ce nas predsednik drzave i ministar policije reci… Bila je provokacija ali mi smo ostali mirni … To je nasa mudra politika kojom cemo sve buduce slicne napade na celnike Partizana , koje tretiramo kao da su rodom iz Picke materine, isto tretirati .

Leave a comment

Your email address will not be published.


*