KLOPOVA SUPER IZMENA: Staridž golčinom spasao Liverpul poraza na Stamford Bridžu!

Fudbaleri Čelsija odigrali su nerešeno sa Liverpulom 1:1 u derbiju sedmog kola Premijer lige na svom Stamford Bridžu.

Ovo je umalo bio prvi poraz Liverpula u sezoni, samo nekoliko dana nakon poraza od iste ekipe u Kupu (1:2).

Iako rezultat na govori, obe ekipe su imale mnogo šansi da postignu više golova i odigrali su uzbudljiv meč tokom kog su stigli da se istaknu i jedan i drugi golman.

Beker i Arisabalaga su opravdali svoje milionske ugovore dobijene ovog leta pošto je jedan branio odlične šanse Firmina, Salaha i ostalih, a drugi je kapitulirao jedino pred Edenom Azarom kome je odbranio i jedan čist zicer u drugom poluvremenu.

Jedini gol za „Plavce“ Belgijanac je dao posle asistencije Matea Kovačića u 25. minutu.

Čelsi je krenuo u polukontru, Kovačić je oštrom loptom kroz sredinu pronašao Azara, a ovaj je u dalji ugao šutirao precizno i Arisabalaga je stigao samo da vrhovima prstiju potkači loptu koja je otišla u mrežu.

Liverpul je u drugom poluvremenu od početka pritiskao i Čelsiju se otvarao put za kontre. Jednu nije iskoristio Vilijan kada su ga stigli i zaustavili defanzivci Liverpula, a drugu odličnu nije u 64. minutu realizovao Azar zahvaljujući Bekeru.

Gosti su to kaznili fantastičnim golom Danijela Staridža koji je sa 25 metara uputio nestvaran udarac i pogoodio ćošak gola Čelsija u 89. minutu za 1:1.

Do kraja nijedna od ekipa nije postigla gol pa je Liverpul uspeo da ostane neporažen ali ne i da se vrati na prvo mesto Premijer lige koje trenutno drži Mančester siti

B92

Be the first to comment on "KLOPOVA SUPER IZMENA: Staridž golčinom spasao Liverpul poraza na Stamford Bridžu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*