ZAKARIĆ: Svesni smo kako smo odigrali u Novom Sadu, ali važni su bodovi!

Fudbaler Partizana Goran Zakarić rekao je danas da je ekipa svesna kako je odigrala protiv Proletera, ali da je najvažnije to što je osvojila sva tri boda.

– Oseća se umor (kod reprezentativaca) što se moglo i videti na terenu, ali mi smo sportisti i profesionalci i moramo biti svesni toga. Mislim da smo svi svesni kakva je bila utakmica i kakvi smo bili na terenu, ali je važno da smo uzeli tri boda. Već u sredu nas očekuje utakmica sa Radom i tome se okrećemo – rekao je Zakarić za klupski sajt.

Fudbaleri Partizana pobedili su juče u Novom Sadu Proleter sa 1:0, a jedini gol postigao je Rikardo Gomeš u 13. minutu.

– Proleter se pokazao kao čvrsta i organizovana ekipa koja je mogla da nam priredi neprijatno iznenađenje svojim šansama za gol. Ipak, uspeli smo da povedemo na početku utakmice i sačuvamo prednost, što je bilo veoma važno, jer su imali mnogo šansi, pogodili su dve prečke i iznudili penal koji je odbranio (Vladimir) Stojković. Pokušavali smo da se približimo golu, ali jednostavno nismo uspeli u tome – naveo je Zakarić.

Fudbaleri Partizana će u sredu od 17 časova na svom stadionu igrati protiv Rada, ranije odloženu prvenstvenu utakmicu. Sav prihod od prodaje ulaznica, koji je prvobitno bio namenjen za lečenje četvorogodišnjeg Dušana Todorovića, crno-beli će uplatiti humanitarnom fonudu Podrži život, za lečenje dece Srbije.

BETA

Be the first to comment on "ZAKARIĆ: Svesni smo kako smo odigrali u Novom Sadu, ali važni su bodovi!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*