IGRA MAČKE I MIŠA: Silna Zvezda šesticom protiv Radnika najavila Ligu šampiona!

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Radnik iz Surdulice sa 6:0 (2:0), u osmom kolu Superlige Srbije.

Izabranici Vladana Milojevića ostvarili su još jedan trijumf u domaćem šampionatu, pa tako posle sedam odigranih utakmica imaju isto toliko pobeda.

Crveno-bele su do trijumfa vodili Ričmond Boaći i Marko Marin, koji su direktno bili zaslužni kod prva dva gola. Prvo je Nemac asistirao fudbaleru iz Gane, a potom je on uzvratio Marinu.

Igrali su se 33. i 41. minutu kada je Zvezda postigla dva gola. Šampionu Srbije bilo je dosta olakšano od 26. minuta, pošto je golman Vasiljević dobio crveni karton.

Do tog trenutka Zvezda je očekivano dominirala, ali nije stvorila niti jednu pravu priliku. Međutim, Radnik je ostao sa igračem manje i crveno-belima se još više otvorilo. Na poluvreme otišlo se sa rezultatom 2:0.

Očekivano Zvezda je u drugom periodu igre nastavila da „gazi“ i rezultat se brzo menjao na semaforu.

Igrao se 52. minut kada je Žonatan Kafu postigao prvenac u crveno-belom dresu. Stojković je poslao dobar pas ka Brazilcu, koji je preciznim udarcem levom nogom savladao Lekića.

Do četvrtog gola u mreži Radnika nije se čekalo mnogo. Veljko Simić je uneo dodatnu energiju i upravo je on inicirao četvrti pogodak. Igrao se 62. minutu kada je Simić asistirao Boaćiju, koji je snažnim udarcem savladao Lekića.

Do kraja meča crveno-beli postigli su još dva gola, a zanimljivo prvenac je postigao i Goran Čaušić. Vezni fudbaler Crvene zvezde u 73. minutu pogodio je za 5:0, dok je konačan rezultat postavio Stojiljković u 81.

Početak meča obeležio je dolazak šampiona Vimbldona i US opena Novaka Đokovića, koji se pozdravio sa igračima u prostorijama kluba, gde je dobio i dres sa brojem deset.

B92

https://www.instagram.com/p/BnwizAoBk8I/

Be the first to comment on "IGRA MAČKE I MIŠA: Silna Zvezda šesticom protiv Radnika najavila Ligu šampiona!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*