DOMINANTNI ŠAMPIONI SRBIJE: Ragbisti Partizana protiv Rada slave titulu i igraju za Grend slem i istoriju!

FOTO: RK Partizan

Ragbisti Partizana u subotu slave zasluženo osvojenu titulu.

Crno-beli u okviru poslednjeg kola Prvenstva Srbije u ragbiju 15. igraju protiv Rada. Utakmica nema takmičarski značaj, pošto je Partizan već obezbedio šampionsku titulu. Ipak, crno-beli imaju priliku da trijumfom ostvare istorijski uspeh, pošto bi na taj način neporaženi stigli do pehara prvaka Srbije (tzv. Grend slam).

Ragbi klub Partizan poziva sve navijače crno-belih da dođu na Adu i podrže crno-bele, a kasnije prisustvuju dodeli pehara i medalja.

– Iako će ovaj događaj imati visok značaj, dolazak navijača Partizana dodatno bi ga ulepšao. Na svetu gotovo da ne postoji ništa lepše od proslave titule sa Grobarima, naročito kada je u pitanju Ragbi klub Partizan, čiji igrači ne primaju nikakav vid novčane nadoknade za njihovu borbu. Nikakav bonus, nikakve premije nisu zaradili time što su osvojili tri titule ove sezone. Dobili su ono što se ne kupuje – navijačku satisfakciju. Njihova ljubav prema Partizanu iskrena je i bezrezervna, stoji na sajtu Ragbi Kluba Partizan.

Utakmica se igra u subotu na ragbi terenu na Adi Ciganliji sa početkom od 14 časova.

Be the first to comment on "DOMINANTNI ŠAMPIONI SRBIJE: Ragbisti Partizana protiv Rada slave titulu i igraju za Grend slem i istoriju!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*