ŠAĆIRI PORUČUJE: Dolazim u Beograd, ja se nikoga ne plašim!

Crvena zvezda je u “grupi smrti” Lige šampiona. Napoli, Liverpul, PSŽ predstavljaju strah i trepet u evropskom fudbalu. Nema dileme da će stadion “Rajko Mitić” biti mali da primi sve one koji žele da vide Nejmara, Salaha, Hamšika…

Međutim, dolazak Đerdana Šaćirija kao pojedinca izazvaće najviše pažnje, zbog ponašanja reprezentativca Švajcarske pre, tokom i posle Mundijala u Rusiji.

Kako prenosi švajcarski „Blick“, Šaćiri naglašava da ne oseća strah od dolaska u glavni grad Srbije, nakon što je na Svetskom prvenstvu uz znak dvoglavog orla koji koriste zagovornici ideje o tzv. Velikoj albaniji slavio gol za trijumf „sajdžija“ nad našim „orlovima“ u 90. minutu.

Britanski list Liverpul eho kaže da će Đerdan pretrpeti neverovatan psihički pritisak, citirajući direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića koji je rekao da je upravo Zvezda simbol Srbije, da sumnja da će Šaćiri doći, a i ako dođe, da će biti manji od makovog zrna.

Ipak, Albanac sve prati šta se dešava vezano za taj meč, ali ne razmišlja da propusti duel u Beogradu.

– Ne strepim od tog gostovanja. Čitao sam šta je sve pisano, ali ja tamo idem samo da bih igrao fudbal. Ne plašim se ja nikoga“, poručio je Šaćiri, koji će sigurno biti dočekan u Beogradu gromoglasnim zvižducima, što je i zaslužio svojim ponašanjem.

Zvezda će Liverpul dočekati 6. novembra pred punim tribinama stadiona „Rajko Mitić.

https://www.instagram.com/p/BnoCSG6Befv/?taken-by=sportextrasrb

Novosti

Be the first to comment on "ŠAĆIRI PORUČUJE: Dolazim u Beograd, ja se nikoga ne plašim!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*