JOŠ JEDAN DEBAKL CRNO-BELIH: Barsa razbila Partizan!

FOTO: KK Partizan

Košarkaši Partizana ubedljivo su poraženi od Barselone u poslednjem pripremnom meču sa 101:62.

Timu Nenada Čanka biće potrebno još uigravanja i u odbrani i u napadu jer je problema bilo čim Barselona pojača pritisak.

Posle nekoliko ishitrenih napada, Strahinja Gavrilović krade loptu i kreće u kontru, euro-step mu ne prolazi ali dobija faul i poentira sa linije penala.

Međutim, već od starta se videlo da će crno-beli imati problema u preuzimanju protivnika i odbrani pik end rola, te da je neophodno još uigravanja.

Barselona je solidno kretala loptu u napadu, na drugoj strani je zatvorila visoke igrače Partizana i onda trojkama pravila razliku.

Pogodila je tri od pet u prvih sedam minuta i Partizan se već u tom trenutku suočio sa dvocifrenim zaostatkom 20:10.

Uspevaju crno-beli da se vrate na 23:16 do kraja te deonice, ali je onda Barselona zaigrala još bolje.

Dok su košarkaši Partizana ubacivali tek svaku petu, Barsa je bila na 71 odsto iz igre u prvim minutima druge četvrtine i razlika je posle 15 minuta igre bila 34:20.

Loša organizacija napada, izgubljena lopta Marka Pecarskog i brza tranzicija tima Svetislava Pešića donose Barseloni i +21 na 47:26 na isteku prvog poluvremena.

Razlika je i u trećoj samo nastavila da raste pa je Barsa vodila pre kraja treće četvrtine i sa 30 poena prednosti, a nastavila da povećava rezultatski jaz do kraja.

Partizanu je ovo novi težak poraz posle izgubljenog meča od Tenerifa pre dva dana kada je bilo 103:65. Crno-beli se u četvrtak vraćaju u Beograd.

B92

Be the first to comment on "JOŠ JEDAN DEBAKL CRNO-BELIH: Barsa razbila Partizan!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*