MILIVOJEVIĆ: Teške izmišljotine selektora i pomoćnika, Krstajić nije ni uigravao tim za Brazil! (FOTO)

Milan Obradović je rekao da je „Luka Milivojević spremao puč na Mundijalu“, selektor Mladen Krstajić je potvrdio priču svog pomoćnika. Sve to prelilo je čašu žuči kod veziste i kapitena Kristal palasa, koji je prekinuo „ćutanje“ i odlučio preko „Instagrama“ da ispriča svoju verziju.

– Povodom teških izmišljotina i laži od strane selektora i pomoćnika u vezi sa mnom, osetio sam potrebu da se javno oglasim. Teško je išta reći kad o vama takve laži iznose oni koji bi prvi trebalo da vas zaštite i pruže podršku. Sujeta? Ili možda nešto drugo? Sve to samo zato što sam izneo svoje mišljenje posle jedne utakmice na SP – počeo je Luka, samim tim demantujući navode da je spremao puč i da je vrbovao igrače zarad svog agenta Falija Ramadanija.

Zatim je opisao šta se događalo kad je nenadano dobio poziv da se sam nađe „oči u oči“ sa Krstajićem i njegovim saradnicima.

– Dan posle utakmice sa Švajcarskom, na poziv selektora, došao sam na sastanak gde je bio ceo stručni štab. Rekao sam svima u lice šta sam imao o taktici i samom toku utakmice protiv Švajcarske. Isti dan smo mi igrači napravili sastanak u vezi sa porazom od Švajcarske, gde sam ih obavestio o mom sastanku sa stručnim štabom. Moram reći da smo svi bili samokritični i iznosili svoja mišljenja o porazu i šta je moglo bolje.

Posle tog poraza ništa nije bilo isto, nastavio je Luka, iznoseći šokantnu činjenicu.

– Posle poslednjeg treninga pred utakmicu sa Brazilom nas desetak igrača koji smo najviše igrali do tada napravili smo sastanak sa selektorom, a povod je bio što selektor nije uigravao ekipu za Brazil. Samim tim nismo znali ni tim koji treba da počne utakmicu, što je bio presedan. Sastav smo saznali bukvalno nekoliko sati pred utakmicu!

Na kraju je Milivojević izneo i svoj stav povodom nepozivanja u selekciju.

– Najveća čast od kada igram fudbal mi je bilo igranje za svoju zemlju, ali u ovakvim okolnostima je bolje što ne sarađujem sa ovakvim ljudima koji su spremni na najniže udarce i najgnusnije laži. Nisam imao nameru da se oglašavam, jer su ovo stvari koje se drže unutar tima. Ali, pošto me vuku za jezik i provociraju lažima onda sam rešio da sa svima vama podelim istinu i činjenice – saopštio je Milivojević putem „Instagrama“.

Milivojević je potvrdio da je atmosfera u samoj ekipi je bila odlična.

– Želim da potvrdim reči svojih saigrača da je atmosfera među nama igračima na SP bila fenomenalna i da bilo kakvih sukoba i problema unutar ekipe nije bilo. Želim saigračima mnogo sreće i uspeha u Ligi nacija.

Novosti

https://www.instagram.com/p/BnWRX1hBGfk/

 

Be the first to comment on "MILIVOJEVIĆ: Teške izmišljotine selektora i pomoćnika, Krstajić nije ni uigravao tim za Brazil! (FOTO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*