MIRKOVIĆ: Utakmica u Šapcu je bitnija od revanša u Istanbulu!

FOTO: FK Partizan

Trener Partizana Zoran Mirković kaže da je gostovanje u Šapcu ekipi Mačve jedno od najtežih u Superligi i da u ovom trenutku bitnije od revanša Bešiktašu.

„Očekuje nas veoma bitna utakmica, svaka sledeća je najbitnija. Igramo protiv čvrstog, borbenoog protivnika sa odličnim trenerom Draganom Aničićem, izuzetno cenim njegov rad. Moraćemo da budemo isto tako, agresivni, odlučni i direktni. Nadam se da će teren biti zadovoljavajući da nam omogući da odigramo dobru utakmicu“, rekao je Mirković na konferenciji za medije na SC Teleoptik.

Kada je reč o kadrovskoj situaciji trener crno-belih neće moći da sigurno računa na Marka Jankovića zbog povrede koji bi trebalo da bude spreman za Bešiktaš.

„Partizan mora da igra svaki put na pobedu, bez obzira na stanje na tabeli“. Za bivšeg saigrača, a sada funkcioner Mačve Ivicu Kralja, rekao je da mu je drago da uspehom vodi klub iz Šapca.

„Bili su i trećeligaši u jednom momentu, a sada ih evo u Superligi“, kazao je šef struke crno-belih, uz napomenu da postoji oprez jer zna da je Mačva jedno od najtezih gostovanja u Srbiji, ali da ne postoji strah.

Prema njegovim rečima nije video promenu u ponašanju golmana Vladimira Stojkovića zbog toga što je izostavljen sa spiska reprezentacije Srbije.

„Nisam pričao sa njim, ali ne vidim nešto zabrinjavajuće. Iskusan je, zreo čovek i zna da se nosi sa takvim stvarima“, zaključio je Mirković, konstatujući da ne želi da se meša u posao selektora.

Utakmica 6. kola Superlige između Mačve i Partizana igra se u nedelju od 19:30 u Šapcu.

Tanjug

Be the first to comment on "MIRKOVIĆ: Utakmica u Šapcu je bitnija od revanša u Istanbulu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*