JULMAN: Verujem da možemo da ostvarimo pozitivan rezultat protiv Partizana!

FOTO: FK Partizan

Trener Nordsjelanda Kasper Julman rekao je danas da veruje da će njegovi fudbaleri dati sve od sebe protiv Partizana i da mogu da ostvare pozitivan rezultat.

„Daćemo sve od sebe i nadamo se najboljem. Svakako verujem da možemo da ostvarimo pozitivan rezultat, ljudi ne daju Partizanu tako lako golove, ali naravno da verujem u svoje igrače“, rekao je Julman novinarima u Beogradu.

Nordsjeland će sutra gostovati Partizanu u revanšu trećeg kola kvalfikacija za Ligu Evropa.

Partizan je pobedio sa 2:1 u prvoj utakmici prošle nedelje u Danskoj.

Julman je kazao da Partizan ima prednost, ali da će njegovi fudbaleri imati šta da pokažu u revanšu.

„Naravno da nije isto kada počinjete utakmicu sa 0:0 i kada treba da jurite rezultat, ali naravno da neću vršti pritisak na svoje igrače. Partizanu je mnogo igrača sedelo na klupi za vikend, čuvaju se za ovu utakmicu i sigurno će dati sve od sebe. Sa druge strane, znam kakvu snagu ima moja ekipa, imamo šta da pokažemo i nadamo se najboljem“, kazao je Julman.

Danski klub Brondbi ostvario je pobedu protiv Spartaka iz Subotice i na korak je od plasmana u narednu rundu takmičenja, ali je trener Nordsjelanda rekao da to nikako ne utiče na njegov tim.

„Ima mnogo stvari koje nas motivišu, ali Brondbijev rezultat ne utiče na nas. Mene motivišu mladi igrači i kvalitet koji imamo u ekipi. Trudimo se da pokažemo da smo sve bolji i bolji da pomeramo granice iz utakmice u utakmicu. Igramo u evropskoj ligi i to dovoljno govori o nama“, rekao je Julman.

Utakmica će se igrati u četvrtak od 20.30 na stadionu Partizana.

Tanjug

Be the first to comment on "JULMAN: Verujem da možemo da ostvarimo pozitivan rezultat protiv Partizana!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*