STIGAO ZVEZDIN KAPITALAC: Kafu došao u Beograd, ali ne igra protiv Trnave!

Žonatan Kafu, fudbaler francuskog Bordoa, doputovao je u Beograd gde bi trebalo da ozvaniči saradnju do kraja sezone sa Crvenom zvezdom.

Aktuelni šampiona Srbije dovšće na pozajmicu Brazilca, uz mogućnost otkupa ugovora narednog leta za četiri miliona evra.

Srpski mediji spekulišu da će Zvezda za platu nekadašnjeg igrača Ludogoreca izdvojiti 700.000 evra do kraja sezone.

Javnost u Srbiji Kafua je upravo upoznala u dresu kluba iz Bugarske, kada je Ludogorec u kvalifikacijama za Ligu šampiona (2016. godine) igrao protiv crvenop-belih. On je tada postigao dva gola u dve utakmice.

Bordo ne računa na Brazilca, koji je prošle sezone postigao dva gola na 20 utakmica, ali ga u Ljutice Bogdana vide kao kapitalno pojačanje za napad na plasman u Ligu šampiona.

Međutim, Kafu neće moći da bude prijavljen za revanš meč sa Spartakom u Trnavi sledećeg utorka, u revanšu III kola kvalifikacija za LŠ.

Zvezda je remizirala 1:1 sa Spartakom u utorak u Beogradu, pa je pod imperativom pobede u Slovačkoj kako bi ostala u igri za elitno takmičenje.

B92

1 Comment on "STIGAO ZVEZDIN KAPITALAC: Kafu došao u Beograd, ali ne igra protiv Trnave!"

  1. Možda je Kafu vrhunski igrač, videćemo. Ali postoji neke stvari koje navijači a i svi oni koji ostavljaju komentare trebaju znati. Napadač (špic) ma koliko da je dobar ako ne dobija lopte od saigrača, teško da može davati golove. Vidim kritike na račun Stojiljković, ali koliko je on imao upotrebljivih paseva ili centaršuteva na njega, protiv Spartaka.T? Imao je par dodavanja od koje je jedno iskoristio za asistenciju kod penala..
    I još nešto, što bi neki trebali da znaju, odbio je da ostane u Tursku za primanje veće od 1milion, odbio je APOEL, Rapid i druge ponude koje su bile sa mnogo većim primanjima nego u Zvezdi. Ipak je kod Brage insistirao
    na C.Zvezdu.
    I došaoo u C.Zvezdu, zarada mu nije bila u prvom planu ali kad vidim neke komentare nekih navodno Zvezdinih ,,navijača,, pitam se je li pogrešio.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*