VAZURA: Daleko je Bešiktaš, ako struka zatraži, biće pojačanja!

Generalni direktor fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura rekao je danas da taj klub ne potcenjuje Nordsjeland i da se nada pozitivnom rezultatu protiv organizovane danske ekipe.

„Ne potcenjujemo protivnika, sigurno. Teško gostovanje, svakako, teška utakmica. Nadam se da ćemo se vratiti sa pozitivnim rezultatom. Igraćemo protiv organizovane ekipe, koja igra fudbal kao i sve evropske. Za Partizan je veoma bitno da prođe dalje“, rekao je Vazura novinarima na aerodromu „Nikola Tesla“.

Partizan će u četvrtak igrati protiv Nordsjelanda prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

Kao trener će debitovati Zoran Mirković, koji je zamenio Mirlsava Đukića.

„Očekujem bolju igru ekipe, bolju reakciju, da uspe ta šok terapija sa novim trenerom“, kazao je Vazura.

Ako prođe taj klub, mogući protivnik crno-belih je turski Bešiktaš.

„Bešiktaš će biti favorit ako prođemo. Igraćemo fudbal. Ako nismo pravi, onda i ne moramo da prođemo. Mislim da smo pravi i da sa svima možemo da igramo fudbal. Hajde da prvo prođemo Dance, a da Turci prođu Austrijance. Daleko je Bešiktaš“, rekao je Vazura.

Direktor Partizana je naveo da će Partizan finansijski opstati i ako ne bude igrao grupnu fazu Liga Evropa.

„Partizan ne zavisi od toga. Postoji jedan scenario ako ne igramo, postoji drugi ako igramo. Znamo kako ćemo da se finansiramo ako ne budemo igrali, ali bi to olakšalo mnogo toga. Liga Evropa pored novca donosi i bolju prodaju igrača“, dodao je on.

Govoreći o mogućim transferima, Vazura je rekao da će novi dolasci zavisiti od stručnog štaba.

„Oni mogu da kažu ako im nešto treba. Otvoreni smo da dovedemo još igrača ako smatraju da mogu da ih uklope u narednih 15 dana koliko još traje prelazni rok. Prodaju i dovođenje radimo u dogovoru sa stručnim štabom. Upućeni smo u sve probleme. Za sada nema informacija da dovodimo nekog igrača, što ne znači da nećemo“, rekao je Vazura.

Kada je reč o odlascima, Vazura je rekao da postoji interesovanje za sve igrače Partizana.

„Odlasci su živa stvar, očekujem zanimljive ponude u finišu. Ima igrača koje smo spremni da prodamo, ima i koje nismo, ali sve zavisi od ponude. Mislim da će sve to krenuti za sedam dana. Ima interesovanja za sve igrače. Fudbaleri Partizana su uvek na ceni“, kazao je Vazura.

BETA

Be the first to comment on "VAZURA: Daleko je Bešiktaš, ako struka zatraži, biće pojačanja!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*