PRVO SKOČI, PA RECI HOP: Vilander se izvinio Federeru zbog izjave!

Višestruki Grend slem šampion, a TV analitičar Mats Vilander izvinio se Rodžeru Federeru na nekim komentarima koje je imao o njemu.

Šveđanin je u poslednje vreme često kritikovao Švajcarca, a pre nekoliko nedelja je rekao da nema mu*a zbog odluke da ne igra na Rolan Garosu.

„Izvinio sam mu se na tom izrazu. Danas u mnogim sportovima nedostaju šampioni, koji imaju srce i mu*a. Mnogi pobeđuju. Onda sam rekao da bi Federer mogao da ima srce i mu*a, ali su mu se uvek smanjivali na minimum protiv Rafaela Nadala. To je bilo kada je redovno gubio na travi od njega, ali nikad ništa nije pokušavao. Rodžer Federer nije savršen, iako je Švajcarac i oni prave savršene stvari, kao satove na primer. Rodžer nije savršen. On to zna, mi to znamo“, rekao je Vilander.

„Poštujem Federera više od bilo kog drugog igrača u istoriji. Zbog toga ga najviše i kritikujem. Jer očekujem više. Ono što zaista želim da vidim je da Federer pobedi Nadala u Parizu u meču od pet setova. Da li je to moguće? Nemam ideju. Ali bi to sigurno bio najbolji meč ikad“, dodao je Šveđanin.

„S njim sve izgleda tako lako, ali verujte mi, nije tako, čak ni za Federera. On već imao 35 godina kada se prvi put povredio. Mnogi su mislili da je završio. Ali Federer je uradio nešto potpuno suprotno. Rekao je sebi: „Ili ću se vratiti kao najbolji ili se neću vratiti uopšte“. I upravo to je uradio. Njegove emocije posle osvajanja Australijan opena prošle godine su svima pokazale koliko je poseban“.

B92

Be the first to comment on "PRVO SKOČI, PA RECI HOP: Vilander se izvinio Federeru zbog izjave!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*