ĐUKIĆ: Nema opuštanja protiv Rudara, ako Ožegović ode dovodimo još jednog napadača!

FOTO: FK Partizan

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić izjavio je danas da njegova ekipa ima dobar rezultat pred revanš utakmicu sa Rudarom iz Pljevalja u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa ali da u taj duel neće ući opušteno.

„Posle prve utakmice imamo dobar rezultat od 3:0. Znamo da neće biti lako. Mi smo se tamo mučili dok nismo dali prvi gol. Pripremamo se i sve ćemo učiniti da odigramo dobro taktički u toj utakmici, da ne dozvolimo nikakvo opuštanje“, rekao je Đukić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Fudbaleri Partizana igraju u četvrtak od 20.30 na svom terenu protiv Rudara iz Pljevalja revanš utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

Trener „crno-belih“ naveo je da njegova ekipa najozbiljnije ulazi u meč, „maksimalno angažovano i sa dobri stavom“.

On je naveo da povreda napadača Nemanje Nikolića nije ozbiljna koliko se u prvi mah činilo i da očekuje da će se on brzo vratiti u tim.

Đukić je dodao da taj napadač daje mogućnost ekipi da igra sa dva špica i da će videti da li će zbog njegovog odsustva nešto menjati.

On je rekao da zbog problema sa povredom u konkurenciji za sutrašnji meč verovatno neće biti Marko Janković, koji prethodnih dana nije trenirao.

Partizan od četvrtka očekuje težak raspored pošto za vikend počinje takmičenje u Superligi Srbije a upitan da to prokomentariše, Đukić je rekao da je svaki raspored težak ali da očekuje još bolji Partizan u odnosu na prošlu sezonu.

Upitan o tome kojeg protivnika bi želeo u drugom kolu kvalifikacija, Đukić je rekao da njegova ekipa prvo mora da prođe Rudar pa da onda o tome razmišlja.

„U svaku utakmicu ulazimo kao da je najteža. Rudar je ozbiljna ekipa i tako ćemo ga shvatiti“, rekao je on.

Povodom odlaska napadača Leandrea Tavambe, Đukić je rekao da je taj igrač ostavio veliki trag i na terenu i na ličnom planu i podsetio da je bio prvi strelac ekipe, kao i da je zbog svoje harizme i ličnosti bio dobro prihvaćen.

Govoreći o mogućnosti odlaska Ognjena Ožegovića, Đukić je rekao da je on i dalje igrač Partizana ali da će, ako napusti Humsku ulicu, to morati da se nadoknadi dovođenjem još jednog napadača.

Fudbaler Partizana Saša Zdjelar rekao je da mu je sada lakše pošto nije na pozajmici već je postao igrač Partizana.

„Jasno mi je da se od mene mnogo očekuje a ja ću dati sve od sebe da to opravdam na svakoj utakmici i na svakom treningu. Sutra moramo da dobro počnemo meč. Oni se neće otvoriti ali će doći da pokažu da znaju da igraju fudbal“, rekao je on.

BETA

Be the first to comment on "ĐUKIĆ: Nema opuštanja protiv Rudara, ako Ožegović ode dovodimo još jednog napadača!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*