KAO ŠTO JE I NAJAVLjENO: Milan Tomić novi trener Zvezde!

Crvena zvezda saopštila je da je angažovala Milana Tomića na poziciju trenera prvog tima, navodi se na zvaničnom sajtu srpskog šampiona.

Nekadašnji košarkaš Radničkog i Olimpijakosa, dugogodišnji član stručnog štaba i trener kluba iz Pireja, sa crveno-belima potpisao je trogodišnji ugovor.

Tomić je svoje košarkaško ime izgradio u Grčkoj, a sa crveno-belima iz Pireja kao igrač i trener, osvojio je tri titule prvaka Evrope, tri nacionalna šampionata i dva kupa Grčke.

„Milan Tomić stiže u Crvenu zvezdu željan dokazivanja, i sa izuzetno bogatim košarkaškim iskustvom, jer je nakon igračke karijere, u stručnom štabu višestrukog prvaka Evrope obavljao sve važne operativne poslove: tim menadžera, pomoćnika trenera, generalnog menadžera, kao i prvog trenera Olimpijakosa u dva navrata“, kažu sa Malog Kalemegdana.

O terminu konferencije za medije i zvanične promocije Milana Tomića kao prvog trenera kluba, KK Crvena zvezda mts oglasiće se u naknadno.

„KK Crvena zvezda mts izražava veliko zadovoljstvo što je uspela da angažuje ambicioznog trenera, koji je tokom prošlog i ovog leta, tokom pregovora sa našim klubom pokazao veliko poštovanje prema Crvenoj zvezdi, identične ideje i ambicije koje se poklapaju sa klupskim, ali i želju i ličnu ambiciju da postane prvi trener KK Crvena zvezda mts“.

B92

Be the first to comment on "KAO ŠTO JE I NAJAVLjENO: Milan Tomić novi trener Zvezde!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*