ODSUDIO PROFESORSKI: Mažiću čestitke stižu iz celog sveta!

Milorad Mažić je spreman za finale Svetskog prvenstva. Pohvale stižu sa svih strana, kolege su oduševljene sa poslom koji je obavio srpski sudijski tim na derbiju četvrtfinala Mundijala u Rusiji između Brazila i Belgije. Tako je nekadašnji ugledni sudija Kit Heket na tviteru napisao:

– E, pa gospodo sudije, upravo ste svedočili majstorskoj predstavi Milorada Mažića (Srbija). Ako ste snimili utakmicu, samo pogledajte kako je pozicioniran i kako se kreće kod svake donete odluke. Njegova spremnost i trud na terenu su sjajni – čista desetka!

Član Fudbalskog saveza Sjedinjenih Američkih Država i sudijskog komiteta SAD, Džon Pol Mota, bio je oduševljen načinom na koji je Mažić sudio ovaj izuzetno zahtevan meč.

„Po mom mišljenju, jedna od najbolje suđenih utakmica na Svetskom prvenstvu. Čestitke Miloradu Mažiću za besprekoran posao. Bilo je zadovoljstvo gledati te“.

Bivši hrvatski fudbalski sudija i delegat Fudbalskog saveza Hrvatske, Mateo Beusan, gostujući na HRT-u posle utakmice Belgija – Brazil, nije propustio da iskomentariše nastup Milorada Mažića.

– Sudio je bez greške, na svetskom je vrhu, a u ovom susretu od četiri sporne situacije možemo da diskutujemo isključivo o jednoj, kada nije sviran ofsajd za Brazil. To čak i ako jeste greška, to je propust njegovih pomoćnika – istakao je jedan od najboljih jugoslovenskih sudija.

Mažić je na Kazanj areni samo potvrdio da je glavni kandidat za veliko finale Svetskog prvenstva!

Novosti

Be the first to comment on "ODSUDIO PROFESORSKI: Mažiću čestitke stižu iz celog sveta!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*