NA IZLAZNIM VRATIMA: Stigla ozbiljna ponuda za Zvezdinog napadača!

Vladan Lukić Marakana

Milan Pavkov se vratio u Crvenu zvezdu sa pozajmice u Radničkom ali po svoj prilici se ni ovoga puta neće mnogo zadržati na Marakani. Ipak, za budućnost ne treba da brine, a ovoga puta mu se nudi mnogo atraktivnija opcija od novog povratka u Niš.

Robusni napadač koji je u prošloj sezoni dao 23 gola na 33 meča u Superligi ima ozbiljnu ponudu Trabzona. Klub sa obale Crnog mora nudi Crvenoj zvezdi 800.000 evra za obeštećenje, a Pavkovu ugovor na pet godina vredan 400.000 evra po sezoni.

Pavkov ima još godinu dana ugovora sa crveno-belima, tako da ponuda od 800.000 evra ne izgleda loše. Inače, prema ranije potpisanom sporazumu sa Radničkim, poznato je da 30 odsto od obeštećenja za Pavkova ide i klubu sa Čaira. I pored toga, Crvena zvezda bi ostavrila finansijski profit s obzirom da je Pavkova pre godinu i po dana paltila Radničkom 300.000 evra.

Korpulentni golgeter od dolaska na Marakanu nije dobio pravu šansu u Crvenoj zvezdi, pa je prošlog leta vraćen na pozajmicu u Radnički gde je opet nastavio da rešeta mreže. Pojavio se nedavno na prozivci kod Vladana Milojevića, ali s obzirom na konkurenciju u vidu Pešića, Joveljića i očekivanog pojačanja Stojiljkovića, teško da bi i sada dobio neku ozbiljniju minutažu u dresu srpskog šampiona.

Mozzartsport

Be the first to comment on "NA IZLAZNIM VRATIMA: Stigla ozbiljna ponuda za Zvezdinog napadača!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*