PREDSTAVLjEN MELEG: Spreman sam da zamenim Kangu na pravi način!

Novi fudbaler Crvene zvezde Dejan Meleg rekao je da veruje da će u klubu iz Ljutice Bogdana pokazati sav svoj potencijal i opravdati zahteve stručnog štaba.

– Želim da se zahvalim celoj upravi što je omogućila da me dovede. Nadam se da ću uspeti da pokažem sav svoj talenat. Ne mislim da je greška što nisam odmah došao. Dva prelazna roka smo razgovarali, ali nismo se dogovorili. Srećan sam što sam sad uspeo da dođem i mislim da je ovo pravo vreme – rekao je Meleg na predstavljanju na stadionu „Rajko Mitić“.

Meleg je potpisao ugovor na tri plus jednu sezonu, a dobio je dres sa brojem osam, koji je prošle godine nosio Gelor Kanga.

– Kanga je ostavio veliki utisak u Crvenoj zvezdi. Spreman sam, da nisam spreman za izazove ne bih ni uzeo taj broj. Napornim radom i treninzima ću sigurno doći do rezultata. Ima vremena da se dokažem svima u klubu, kao i navijačima – kazao je Meleg.

Doskorašnji fudbaler turskog Kajzerispora je naveo da poznaje većinu igrača Crvene zvezde i da ga je ekipa „sjajno prihvatila“.

Prirodna pozicija u timu je na poziciji „10“, iza napadača, a rekao je da njegove kvalitete najbolje poznaje pomoćni trener Milan Kosanović, sa kojim je dugo godina sarađivao u mlađim kategorijama Vojvodine.

Meleg je kazao da ne želi da se vraća na priču o prethodnom klubu Kajzerijsporu, gde nije dobio pravu šansu i u kom su ga u jednoj od četiri utakmice koju je počeo u 23. minutu „bez ikakvog razloga zamenili“ i samim tim stavili do znanja da ga ne žele.

BETA

Be the first to comment on "PREDSTAVLjEN MELEG: Spreman sam da zamenim Kangu na pravi način!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*