ZANIMLjIV ODGOVOR: Evo šta je Milojević rekao o Zvezdinom potencijalnom ulasku u Ligu šampiona!

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević kaže je da je prošla sezona bila sjajna, ali i da je već zaboravljena, i da ne želi velika obećanja u novoj u kojoj će njegov tim pokušati da odbrani titulu prvaka Srbije i izbori plasman u Ligu šampiona.

„Radujem se što ponovo počinjemo da radimo, rezultati na testiranju igrača su odlični i spremili su se za obaveze. Svi su vedri, raspoloženi i zdravi. Arhivirali smo prošlu sezonu koja je bila dobra, ali „resetovaćemo“ se i krenuti od nule, iako imamo kostur ekipe“, rekao je Milojević novinarima na startu priprema.

Milojević je danas na stadionu „Rajko Mitić“ okupio 29 fudbalera, među kojima je poslednje pojačanje Dejan Meleg, dok su produženi odmor dobili Filip Stojković, Mohamed El Fardu Ben i Nenad Milijaš.
Pročitajte još: Zvezda počela pripreme, došao Meleg

„Mele je igrač kojeg smo očekuvali i želeli. Biće odlazaka i dolazaka, jedva čekam 1. septembar (kraj prelaznog roka prim. aut). Sportski direktor Mitar Mrkela radi, fokusiran sam na teren“.

Na pitanje koliko je realno da Crvena zvezda izbori mesto u grupnoj fazi Ligi šampiona, Milojević nije želeo da komentariše.

„Au… Ne volim bombastične izjave, radićemo, trudićemo se i dati sve od sebe. To nam je dužnost, a videćemo kako će se razvijati stvari“, zaključio je Milojević.

Pročitajte još: Šampion kreće ka evropskom snu: Zvezda se priprema i čeka pojačanja

Crveno-beli će u Beogradu raditi do četvrtka, potom idu na Zlatibor do 21. juna, a dva dana kasnije u austrijski Vindišgarsten gde će se spremati do 3. jula, pre napada na Ligu šampiona.

Tanjug

Be the first to comment on "ZANIMLjIV ODGOVOR: Evo šta je Milojević rekao o Zvezdinom potencijalnom ulasku u Ligu šampiona!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*