BILO JE VEOMA ČUDNO: Nikada nisam videla Novaka toliko slomljenog nakon poraza!

Bivša britanska teniserka Anabel Kroft rekla je da nikada nije videla Novaka Đokovića toliko skrhkanog i slomljenog posle poraza.

Đoković je posle velike borbe poražen u četvrtfinalu Rolan Garosa od 72. tenisera sveta, Italijana Marka Čekinata.

“Bilo je veoma čudno. Nije prvi put da je odmah nakon poraza ‘uleteo’ u sobu za konferenciju, ali bi tada uvek imao poduže odgovore koji su smisleni, bio veoma konzican i veoma iskren sa medijima”, rekla je Kroft.

Novak je posle poraza pravo sa terena sazvao konferenciju za novinare, a na njoj je davao nikad kraće odgovore, najavio mogućnost da ne zaigra na Vimbldonu i izgledao kao da iz njega ključa frustracija. To je bilo nešto što je većina teniskog sveta prokomentarisala kao nikad viđeno kod do nekada svetskog broja jedan.

PROČITAJTE JOŠ:  BRAVO VIKTORE: Troicki uspeo započeo kvalifikacije za Rolan Garos!

“Nikad ga nisam videla toliko slomljenog posle poraza. Bukvalno nije mogao da odgovara na pitanja i na mnoga je dao odgovore jednom rečenicom. Nikad ga nisam videla takvog. Toliko je napredovao u poslednje vreme i nadam se da će razmisliti o svemu i da ćemo ga videti na travi”, rekla je Kroft.

Zvanična informacija je da će Đoković nastupati na Gren slemu u Velikoj Britaniji, ali posle ovakvih komentara ništa ne može da se tvrdi. Novak je stvarno izuzetno napredovao od Mastersa u Indijan Velsu i Majamiju, a čak i poraz od relativno nepoznatog Marka Čekinata je bio svetlosnim godinama bolji od izdanja na pomenutim Mastersima.

B92

Komentari na "BILO JE VEOMA ČUDNO: Nikada nisam videla Novaka toliko slomljenog nakon poraza!"

Ostavite vaš komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*