LALAT STIGAO U NIŠ: Ne bih došao da sam opsovao nekog navijača Radničkog, ponos mi to ne bi dozvolio!

Novi trener Radničkog Nenad Lalatović izvinio se danas ako je ikada uvredio bilo kog navijača tog fudbalskog kluba, ali je rekao da se ne seća da je tako nešto uradio.

– Izvinjavam se ako sam ikada uvredio bilo kog navijača. Ne bih došao da sam nekog opsovao, ponos mi to ne bi dozvolio. Nisam nikog vređao, oni su mene vređali i ponižavali – rekao je Lalatović na predstavljanju u Nišu.

Lalatović je naveo da se ne seća da je ikada bilo kog navijača opsovao ili uvredio.

On je kazao da se se seća skada je sve to krenulo, ali da misli da je to bilo kada je kao trener Voždovca stao u odbranu jednog svog igrača.

Uoči početka jedne konferencije za novinare posle utakmice, Lalatović se otvoreno verbalno sukobio sa sa tadašnjim čelnikom Radničkom, a sadašnjim gradonačelnikom Niša Darkom Bulatovićem.

Lalatović je rekao da mu je velika čast što je postao trener „tako velikog kluba“ sa dugom tradicijom kao što je Radnički.

Novi trener Radničkog kazao je da veruje da će sa dobrim rezultatima Radničkog zaslužiti podršku navijača.

– Suguran sam da mi ovde neće biti ni malo lako, iz mnogo razloga, ali navikao sam da se borim sa pritiskom. Gde god da radim uvek dajem sve od sebe, tako će biti i u Nišu.

Na svojoj prvoj konferenciji za novinare kao trener Radničkog, Lalatović je rekao da ima veliku želju da se taj klub plasira u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evropa.

– To bi mnogo značilo za Radnički, grad i navijače. Pohod na titulu u domaćem prvenstvu zavisiće od tima i okolnosti.

Istakao je da ništa ne može da garantuje, ali da će probati da sa Radničkim u Evropi „dogura što dalje“.

– Moramo da napravimo tim i da imamo sreću u žrebu – kazao je novi trener niškog kluba.

Lalatović je rekao da će sa rukovodstvom kluba pokušati da dovede pojačanja.

– Siguran sam da ćemo imati dobre rezultate, ako uspemo da dovedemo pojačanja koja će sa mnom na pripremama provesti bar 30-ak dana. Predložio sam neka imena, vreme će pokazati da li ćemo uspeti da ih dovedemo – poručio je Lalatović.

Kako je rekao, igračima Radničkog sa njim neće biti nimalo lako jer je zahtevan trener koji zahteva maksimalnu fizičku spremnost.

Fudbaleri Radničkog će pripreme za novu sezonu početi 10. juna.

BETA

Be the first to comment on "LALAT STIGAO U NIŠ: Ne bih došao da sam opsovao nekog navijača Radničkog, ponos mi to ne bi dozvolio!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*